Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

George Ivașcu, surprins de răsturnările de situație din Clanul, sezonul 2. „Nu, nu avea cum să scape”. EXCLUSIV

George Ivașcu, surprins de răsturnările de situație din Clanul, sezonul 2. „Nu, nu avea cum să scape”. EXCLUSIV
10

de Andra Stana,

George Ivașcu este actorul care îl interpretează pe Pelicanul în „Clanul”, serial care revine curând la Pro TV. Despre noul sezon, Ivașcu spune că va fi foarte palpitant, cu răsturnări de situație greu de anticipat. Iată ce admiră cel mai mult la personajului său, unul dintre „locotenenții” lui Bebe Măcelaru (George Mihăiță).

George Ivașcu, despre surprizele din noile episoade din „Clanul”, sezonul 2

În cursul zilei de luni, 13 februarie 2023, a avut loc lansarea de presă a sezonului 2 din serialul „Clanul”Evenimentul s-a desfășurat în București, la Cinema City Park Lake, unde au fost prezenți actorii din distribuție, atât cei vechi, cât și cei noi. După vizionarea primelor două episoade din noul sezon, George Ivașcu a făcut o serie de dezvăluiri, într-un interviu pentru tvmania.ro. 

George Ivașcu – care a împlinit recent 55 de ani – face parte din distribuția serialului „Clanul”, al cărui sezon doi va avea debutul pe micul ecran duminică, 19 februarie. Când a fost cooptat în acest proiect, actorul a bifat o premieră importantă în carieră. În „Clanul”, actorul a avut ocazia să interpreteze pentru prima dată un rol malefic, un personaj care se află de partea mafiei, pe care îl descria acum câteva luni ca fiind „o canalie simpatică”.

George Ivașcu, surprins de răsturnările de situație din Clanul, sezonul 2. „Nu, nu avea cum să scape”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Întrebat despre sezonul 2 din „Clanul” și despre ce surprize îi așteaptă pe fani, actorul a răspuns: „Surpriza ne-a așteptat și pe noi. Și noi suntem surprinși în ce fel se desfășoară destinele acestor personaje. Aproape că nici noi nu am anticipat ce se va întâmpla în episodul 7 sau 8. Nu dezvălui acuma… Dar ce îi așteaptă… În primul rând, mult mai multă tensiune, răsturnări de situații greu de anticipat și un film… (eu îi zic film pentru că, iată, are durata unui film, practic sunt 13 filme în astea 13 episoade), apariții noi de personaje”.

George Ivașcu a menționat că filmările pentru „Clanul”, sezonul 2, sunt în toi. „Deja ne apropiem de finalul sezonului, ca filmări”, a dezvăluit cel care îi dă viață personajului Pelicanul.

De asemenea, George Ivașcu a menționat că destinul personajului său i se pare ieșit din comun. „De unde credeai că lui Pelicanul i se va întâmpla ceva… Incredibil! Nu, nu avea cum să scape din situația asta. Nu… Deci, foarte palpitant!”, ne-a mai povestit actorul.

George Ivașcu, despre Pelicanul din Clanul: „Ghinionistul perfect”

George Ivașcu a mai dezvăluit care este calitatea pe care o admiră cel mai mult la personajul pe care îl joacă în serial.

Felul lui de a supraviețui. E un personaj care, așa cum voi spune la un moment dat, și-a dorit să fie… un pic mai bine. Și o dă de gard, ghinionistul perfect. Dar, până la urmă, faptul că scapă… Are un instinct de supraviețuire extraordinar.”, a mărturisit actorul din „Clanul”.

De asemenea, Ivașcu ne-a povestit care sunt cele mai grele zile pe platourile de filmare.

Au fost mai multe. Dovadă că am și o zgârietură aici (pe frunte, n.r.), de la pistol. Cel mai greu, sincer acum, e că ne luptăm cu frigul, iar eu sunt friguros. Iar chiar acum, la ultima secvență din episod, care pare ok… Numai noi știm ce tremurici am tras și ce-am răcit. Deci, cel mai greu, sincer, e frigul.

Dar, în rest, noi deja formăm o echipă. Ne înțelegem foarte bine, ținem unii la ceilalți, ne înțelegem uneori fără cuvinte, fără să ne vorbim prea mult.

Pentru că s-a creat o foarte frumoasă relație profesională, indiferent că e vorba de make-up, de operatori, de directori de imagine, regizori. Și atunci… atmosfera fiind atât de frumoasă, treci peste lucrurile… inconvenientele, pentru că sunt exterioare, e frig.”, a completat actorul.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton