Homepage  / Vedete româneşti

Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas! Primele imagini de la nuntă

Actorul George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas! Primele imagini de la nuntă
7

de Roxana Mirea,

George Piștereanu s-a căsătorit în secret, în Las Vegas! Cel care a oferit marea veste a fost chiar actorul. El a publicat pe Instagram mai multe imagini de la nunta lui. Cea care i-a furat inima și care i-a devenit soție este Gigi Grassu. Aceasta s-a născut în SUA, deși părinții ei sunt români.

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas

George Piștereanu s-a căsătorit în Las Vegas! Actorul a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii de la fericitul eveniment. În imagini se poate observa cât de emoționați sunt atât el, cât și frumoasa sa soție, Gigi Grassu.

Și acum o parte din seara trecută… Ce se întîmplă în Vegas nu rămâne în Vegas. Te bântuie toată viața. Sunt atât de fericit pentru ceea ce s-a întâmplat seara trecută și mă simt minunat”, a scris actorul pe Instagram, înainte de a publica imagini de la nuntă.

George-Pistereanu-s-a-casatorit-in-Las-Vegas-Primele-imagini-de-la-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Soția lui George Piștereanu a mai fost căsătorită în trecut și are o fetiță, potrivit viva.ro. Părinții ei sunt din București, dar ea s-a născut și a crescut în Los Angeles.

Părinții mei sunt din București,România, mai exact mama născută în București, iar tata în Sinoe. M-am născut și am crescut în Los Angeles, California, dar am fost întotdeauna conectată cu România, deoarece, după ce am crescut aveam să o vizitez în vacanțele de vară și la nunțile ocazionale în familie”, a declarat Gigi Grassu pentru formashefitness.ro.

Am crescut într-o familie de imigranți români, care au fugit de comunism. Tatăl meu a scăpat din România comunistă traversând frontiera iugoslavă, pe jos. Unchiul meu s-a ascuns pe o navă. Membrii familiei mele au venit în Statele Unite, cu nimic altceva, decât hainele care le purtau. Vărul meu a ajuns în NFL fiind singurul aromân din Ligă și cred că singurul american cu părinți români. Mama a învins lupta cu cancerul de sân de două ori. Suntem o familie de luptători și asta transmit și eu fetei mele și nepoților”, a mai povestit ea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton