Homepage  / Știri

George R.R. Martin nu anunță nimic bun pentru „The Winds of Winter”

George R.R. Martin nu anunță nimic bun pentru „The Winds of Winter”

de Redactia Tvmania

În timp ce volumul șase al seriei „Cântec de gheață și foc” se lasă în continuare așteptat, scriitorul George R.R. Martin ne previne: nu va fi deloc o atmosferă de lapte și miere în „The Winds of Winter”.

george-r-r-martin

„Sunt multe capitole întunecate în povestea pe care o scriu. Se va numi «The Winds of Winter» și s-au împlinit deja 20 de ani de când vă tot repet că iarna se apropie”, a declarat creatorul seriei „Urzeala tronurilor”, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de la târgul de carte de la Guadalajara, citat de Entertainment Weekly.

Și George R.R. Martin și-a continuat explicațiile: „Iarna e atunci când lucrurile mor, când frigul, gheața și tenebrele invadează lumea, deci nu există niciun motiv ca cineva să se simtă bine. Câteva personaje sunt într-adevăr în niște situații foarte grele. Dar asta este structura clasică a unei povești: lucrurile vor merge rău pentru a putea apoi să meargă bine”.

Deci am putea măcar să sperăm un happy end cât de micuț pentru finalul volumului al șaptelea? „Nu pot să vă spun cum mă gândesc eu că va fi finalul, dar presupun că va fi mai degrabă unul amar decât fericit”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

George R.R. Martin va lansa „The Winds of Winter” vara viitoare?

Încă o serie literară marca George R.R. Martin devine serial

Fanii „Urzeala tronurilor” au o nouă teorie

„Urzeala tronurilor”: George R.R. Martin are o idee de spin-off

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton