Homepage  / Seriale / Seriale americane

George R.R. Martin: „Nu cred că acesta ar trebui să fie ultimul sezon”

George R.R. Martin: „Nu cred că acesta ar trebui să fie ultimul sezon”

de Redactia Tvmania

Cu numai câteva zile înainte de premiera ultimului sezon din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, autorul poveștii din spatele serialului, George R.R. Martin, și-a pus (sperăm că numai pentru puțin timp), mașina de scris în cui, pentru a vorbi cu cei de la Hollywood Reporter.

Lunea viitoare, pe 15 aprilie (ora 4.00, pentru nerăbdători, și ora 20.00, pentru restul lumii) începe la HBO ultimul sezon, al optulea, al serialului „Urzeala tronurilor” (2011).

„Nu cred că acesta ar trebui să fie ultimul sezon, dar, vedeți, aici am ajuns”, a declarat scriitorul american care nu a terminat încă de scris seria „Cântec de gheață și foc” din care s-a inspirat serialul creat de David Benioff și D.B. Weiss. George R.R. Martin se ocupă în același timp de cele cinci proiecte de spin-off, care sunt acum în lucru la HBO.

Un pilot al unuia dintre acestea a fost deja comandat și va fi filmat vara aceasta, cu Naomi Watts într-unul dintre rolurile principale. „Vom fi într-o eră complet diferită de cea din Westeros. Fără dragoni, fără tron și fără Debarcaderul regelui”, a detaliat George R.R. Martin. Așa cum știam deja, povestea se va desfășura la câteva mii de ani distanță față de cea din „Urzeala tronurilor”, iar scriitorul confirmă că prequel-ul va dezolta o poveste cu totul inedită, care nu a fost menționată decât „într-un rând sau două” din antologia sa „The World of Ice and Fire” (apărută și la noi, la Editura Nemira, cu titlul „Lumea de gheață și foc”).

Puteți vedea trailer-ul sezonului 8 aici:

https://www.youtube.com/watch?v=2Fl2EaM1pCk

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton