Homepage  / Vedete / Vedete străine

George şi Amal Clooney, prima vacanţă alături de gemenii lor

George şi Amal Clooney, prima vacanţă alături de gemenii lor
3

de Redactia Tvmania

Actorul George Clooney, în vârstă de 56 de ani, şi soţia sa, avocata britanică Amal Clooney, 39 de ani, au călătorit în Italia pentru prima lor vacanţă de familie alături de gemenii lor, Ella şi Alexander, la o lună de la naştere, aceştia fiind zăriţi astfel în premieră în public, potrivit TMZ.

Gemenii în vârstă de o lună ai cuplului George şi Amal Clooney trăiesc deja o viaţă luxoasă, aceştia călătorind la bordul avionului privat al tatălui lor.

George Clooney a putut fi pozat cu un coș alb, în care se afla unul din copiii săi, coborând din avionul său privat pe aeroportul din Milano, luni. Amal a fost și ea ajutată să coboare din avion, ea având în  grijă celălalt coș.

Cuplul va merge des în Italia, cele două celebrităţi deţinând o casă în apropierea lacului Como.

În presă au apărut şi primele imagini ale gemenilor lui George şi Amal. TMZ a obţinut fotografiile în care celebrul cuplu este suprins aterizând pe aeroportul din Milano, luni, 3 iulie.

Între timp, George şi Amal Clooney se descurcă minunat în rolul de părinți. Un apropiat al cuplului a declarat în acest sens: ”Ai crede că gemenii pot fi copleşitori pentru oricine, dar se pare că sunt în elementul lor, au totul sub control. Ambii sunt părinţi atenţi, calzi, iubitori. Puteai vedea asta chiar şi înainte de naşterea gemenilor… în urmă cu câteva luni, în felul în care George se preocupa de siguranţa casei sale şi de camera copiilor săi, ca totul să arate perfect. Sunt euforici. Nu cred că există cuplu mai fericit. Există o energie pozitivă în casă şi în privinţa tuturor din jurul lor, inclusiv a membrilor personalului, care sunt foarte veseli.”

George şi Amal Clooney, prima vacanţă alături de gemenii lor (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Mama lui Amal, Baria Alamuddin, este convinsă că gemenii vor călca pe urmele părinţilor lor, implicându-se în cauze umanitare. Recent, aceasta a declarat: „Bebeluşii sunt atât de frumoşi şi familia noastră completă. Vor aduce foarte multă bucurie şi sper să devină la fel de pricepuţi precum părinţii lor în a aduce armonie şi în a lupta pentru drepturile omului în lume. Eu şi cu soţul meu suntem entuziasmaţi. Amal se simte foarte bine şi sunt extrem de fericiţi.”.

Cuplul Clooney s-au căsătorit în Italia, în anul 2014, și se pare că această vacanță în Italia nu este singurul lor plan pentru această vară. Cei doi doresc să își reînnoiască jurămintele la aniversarea celor 3 ani de căsnicie și să organizeze o petrecere în cinstea gemenilor, unde le vor fi alături familia și prietenii apropiați. 

Născuţi pe 6 iunie, la Londra, gemenii cuplului, Ella şi Alexander, împlinesc joi o lună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton