Homepage  / Știri

Prințul George și Prințesa Charlotte, prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu Prințul Louis

Prințul George și Prințesa Charlotte, prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce se întâmplă cu Prințul Louis
10

de Roxana Mirea,

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, care va avea loc luni, 19 septembrie, va însemna una dintre cele mai mari adunări a familiilor regale și liderilor lumii din ultimele zeci de ani, din Marea Britanie. Prințul William și Kate Middleton au luat o decizie în ceea ce-i privește pe copiii lor mai mari, prințul George și prințesa Charlotte.

George și Charlotte, prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și Kate Middleton îi vor lua cu ei pe prințul George și prințesa Charlotte, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, care are loc astăzi, 19 septembrie, potrivit BBC. Prințul George, în vârstă de 9 ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, vor merge în procesiune alături de familia regală, urmând sicriul la intrarea în biserică, în cadrul funeraliilor de stat de la Westminster Abbey.

Queen Elizabeth II funeralIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

William și Kate sunt programați să meargă în fața celor doi copii ai lor, urmați de prințul Harry și Meghan Markle. În ceea ce-l privește pe Prințul Louis, băiatul de 4 ani nu va participa din cauza vârstei sale fragede.

Copiii ducilor de Cambridge se vor număra printre cei 500 de demnitari străini, inclusiv președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden, care vor aduce un omagiu regretatului monarh.

Cum se simt copiii Ducilor de Cambridge după moartea Reginei

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, le-a spus anterior celor îndoliați că cei trei copii ai lor „sunt bine” după pierderea străbunicii lor.

A spus că ei încearcă să fie totul cât se poate de normal pentru copii„, a spus un fan, relatând ceea ce Middleton i-ar fi spus săptămâna trecută. „Ea spune că micuții s-au acomodat bine la noua lor școală și Kate a fost recunoscătoare pentru sprijinul primit.”

Până acum, copiii au lipsit cu desăvârșire de la ieșirile publice premergătoare funeraliilor reginei. După cum s-a scris anterior, Kate Middleton a rămas acasă pentru a fi alături de cei trei copii ai ei prințul William, în vârstă de 40 de ani, s-a alăturat altor membri ai familiei la Castelul Balmoral, cu doar câteva ore înainte ca Palatul Buckingham să anunțe că regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton