Homepage  / Vedete româneşti

„Cred că e momentul pentru următorul pas”. Anunțul neașteptat făcut de vedeta Kanal D

„Cred că e momentul pentru următorul pas”. Anunțul neașteptat făcut de vedeta Kanal D
3

de Ioana Maria,

George Tănase, îndrăgita vedetă Kanal D, care prezintă alături de Bursucu și Viviana Sposub matinalul “Dimineața cu noi”, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 8:00, are planuri mari de viitor. În vârstă de 28 de ani, George Tănase se gândește să facă un pas important în viața sa. Îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Lorena, acesta își dorește sa-și unească destinul, cât mai curând, cu aleasa inimii.

“Încă nu sunt căsătorit. Urmează cât de curând, presimt. Am cerut-o vara trecută pe Lorena și uneori, nu știu dacă mi se pare sau dacă-mi face ea vreo farsă, dar parcă aud clopote de nuntă prin casă. Suntem de aproape 5 ani împreună și cred că e momentul pentru următorul pas”, spune George.

George-TanaseLorenaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cum s-au cunoscut George Tănase și iubita lui

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, ne spune chiar simpaticul prezentator de la “Dimineața cu noi”.

“Pe viitoarea mea soție mea am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin, după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare. Deși era frig afară și amândoi eram îmbrăcăți sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne. Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm că-n acea seară geroasă”, a povestit George Tănase.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton