Homepage  / Vedete străine

Georgina Rodriguez a strălucit pe covorul roșu. Iubita lui Cristiano Ronaldo revine și cu sezonul 2 din serialul ei de pe Netflix

Georgina Rodriguez a strălucit pe covorul roșu. Iubita lui Cristiano Ronaldo revine și cu sezonul 2 din serialul ei de pe Netflix

de Roxana Mirea,

Georgina Rodriguez a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Joy. Vedeta pare că s-a obișuit deja cu viața din Arabia Saudită după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Pe de altă parte, partenera celebrului fotbalist a anunțat că serialul ei documentar „I Am Georgiana” revine cu sezonul 2, la Netflix.

Georgina Rodriguez a strălucit pe covorul roșu

Georgina Rodriguez a uimit pe covorul roșu de la Premiile Joy. Ea a purtat o rochie lungă de culoare navy și o eșarfă asortată pe cap. Georgina și Cristiano Ronaldo s-au mutat în Arabia Saudită în urma transferului fotbalistului la Al Nassr. Georgina și-a dezvăluit dragostea pentru Arabia Saudită și a adoptat deja părți din cultura lor.

Acest lucru s-a reflectat și în ținuta ei pentru eveniment, ea purtând o rochie lungă, crăpată pe un picior. Look-ul a fost asortat cu o eșarfă purtată cap – o articol vestimentar tradițional pe care femeile îl poartă în Arabia Saudită, scrie The Sun.

Ea a avut un aspect glamour, purtând cercei mari și un colier, în timp ce a pozat pe covorul roșu. Georgina a împărtășit câteva fotografii de la eveniment, pe Instagram, scriind: „Premiile Joy 2023. Un mare mulțumesc tuturor! Te iubesc, Arabia Saudită”.

Premiile Joy recunosc și onorează cei mai buni artiști din lumea arabă și realizările lor, de la cinematografie, televiziune, muzică, până la evenimente sportive și influență digitală, în prezența lui Turki Al-Alshikh, președintele Global Entertainment Alliance.

„I am Georgiana” revine cu sezonul 2

Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, revine cu cel de-al doilea sezon al serialului său documentar de pe Netflix, „I am Georgina”. Primul sezon a fost lansat în 2022 și vorbește despre viața de lux a acesteia, ca mamă, influencer, femeie de afaceri și parteneră a lui Cristiano Ronaldo.

Acum, vedeta în vârstă de 28 de ani a împărtășit vestea incitantă că un al doilea sezon urmează să apară în luna martie, împărtășind o imagine cu posterul serialului pe contul ei de Instagram.

Înapoi pe teren. #SoyGeorgina: MARTIE 2023”, a scris ea pe Instagram.

În docu-serie, Rodriguez se destăinuiește despre luptele din copilărie și despre faptul că a lucrat la Gucci, pe lângă faptul că a trăit în lumina reflectoarelor după ce a început să aibă o relație cu Ronaldo, în 2017.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton