Homepage  / Vedete / Vedete străine

Geraldine Bazan nu mai vrea să fie asociată cu fostul soț, Gabriel Soto

Geraldine Bazan nu mai vrea să fie asociată cu fostul soț, Gabriel Soto

de Redactia Tvmania

Actrița Geraldine Bazan, pe care am urmărit-o în telenovela „Legea iubirii”, dorește să nu mai fie întrebată sau asociată cu numele fostului său soț, Gabriel Soto, alături de care are două fiice. 

Au trecut 2 ani de la divorț, iar această perioadă a ajutat-o pe Geraldine să își vindece rănile și să treacă peste acest episod neplăcut. Deși a dezvăluit că a fost înșelată de Gabriel, acesta având o relație extraconjugală cu actuala sa parteneră, Irina Baeva, în prezent Geraldine nu mai dorește să audă numele fostului partener de viață.

Pentru că nu există nicio întâlnire cu presa în care să nu-i fie menționat numele lui Soto, Geraldine i-a rugat pe jurnaliști să nu îl mai menționeze:

 

„Vă rog insistent să nu mă mai asociați cu terți care nu mai au nimic de-a face cu viața mea, vă rog, niciun al treilea, al patrulea sau al cincilea … Adică viața mea sunt eu, orice doriți să aflați despre mine o veți face prin intermediul meu. Nu mă mai implicați… „a declarat Geraldine.

 

Când a fost întrebată despre fostul ei soț, Gabriel Soto, de care a divorțat în octombrie 2018, ea a răspuns că nu va mai vorbi despre actor.

 „Nu mai avem nimic de-a face la nivel personal eu îi respect viața, iar el o respectă pe a mea și gata, nu voi mai vorbi despre acest subiect. Cred că viața mea personală nu-l privește așa cum viața lui personală nu este de interes pentru mine, fiecare își vede de viața lui”, a mai spus actrița. 

Pentru că în presa tabloidă din Mexic au apărut zvonuri cu privire la o posibilă relație cu un om de afaceri, Geraldine nu a dori să ofere detalii, dar nici nu a dezmințit știrile: 

„Am decis în urmă cu doi ani să încerc să-mi țin viața privată atât cât se poate. Împărtășesc foarte multe lucruri din viața mea, dar despre ce doresc eu, daca cineva nu învață din greșelile făcute în trecut este rău pentru el”, a mai spus actrița mamă a două fetițe. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton