Homepage  / Vedete

Geraldine Bazan și Gabriel Soto au ales data nunţii

Geraldine Bazan și Gabriel Soto au ales data nunţii

de Redactia Tvmania

Actorii de telenovele Geraldine Bazan (32 de ani) și Gabriel Soto (40 de ani) nu se mai căsătoresc în luna decembrie, aşa cum au anunţat acum câteva luni, ci pe 13 februarie anul viitor, spun cei de tvynovelas.com/mx.

geraldine

Cei doi sunt împreună de opt ani și au decis să ajungă, în cele din urmă, în fața altarului de dragul celor două fetițe ale lor, Elisa Marie (cinci ani şi jumătate) și Alexa Miranda. Tot pe 13 februarie, cei doi îşi vor boteza şi cea de-a doua fetiţă, pe Alexa Miranda, care va împlini, la câteva zile după botez, un an. Naşa ei va fi cântăreaţa şi actriţa Sherlyn.

„Eu mă simt ca şi căsătorit de peste şapte ani. Mariajul se trăieşte zi de zi cu multă răbdare. Un act, o ceremonie nu schimbă cu nimic lucrurile”, a spus Gabriel.

geraldine costum

Geraldine nu a vrut să dea mai multe detalii despre nuntă, însă şi-a asigurat fanii că mai are un pic şi termină cu pregătirile. „Am organizat totul puţin câte puţin”, a precizat ea.

Cât priveşte cariera, ambii actori au avut anul acesta două proiecte de succes, de aceea au şi amânat nunta. Geraldine a jucat în narco-novela „Dueños del paraiso”, alături de Kate del Castillo, iar Gabriel în „Yo no creo en los hombres”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton