Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gerard Butler, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de la lansarea „P.S. Te iubesc”. „Am trimis-o în spital!” Ce a pățit atunci Hilary Swank

Gerard Butler, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de la lansarea „P.S. Te iubesc”. „Am trimis-o în spital!” Ce a pățit atunci Hilary Swank
13

de Andra Stana,

La 16 ani de la premiera peliculei „P.S. I Love You”, în traducere „P.S. Te iubesc”, Gerard Butler și-a amintit de o întâmplare petrecută pe platourile de filmare. La acel moment, Hilary Swank, partenera lui din film, a ajuns la spital. Iată ce i s-a întâmplat de fapt protagonistei.

Invitat în emisiunea lui Drew Barrymore, actorul și-a amintit recent de accidentul de pe platourile de filmare, când Swank a ajuns la spital de urgență.

Era atât de cool și era atât de plăcut să lucrezi cu ea, încât eu aproape am ucis-o”, a explicat el, potrivit Daily Mail.

Actorul a explicat că personajul său, Gerry Kennedy, ar fi trebuit să fie lovit în față de bretelele de la pantalonii pe care îi purta, în timp ce se dezbrăca, dar partea metalică a ricoșat și a lovit-o pe Swank direct în cap.

Gerard Butler, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de la lansarea „P.S. I Love You”. „Am trimis-o în spital!” Ce a pățit atunci Hilary SwankIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„A trebuit să fie dusă la spital. Pe bune, imaginați-vă că toată lumea din studio a fugit să vadă ce a pățit, iar eu, pentru trei secunde, am stat acolo în boxeri și având în picioare doar șosete, încercând să înțeleg ce s-a întâmplat. Am început să plâng”, a spus actorul, potrivit Daily Mail.

Butler a explicat că „aproape că i-am scos ochiul”. De asemenea, el a recunoscut că, ani mai târziu, când s-a întâlnit cu Hilary Swank, cei doi au râs despre acest incident.

Îndrăgitul actor a spus că experiența i-a provocat sindromul impostorului la vremea respectivă, deoarece era foarte emoționat să lucreze cu Swank.

Actriţa Hilary Swank este însărcinată cu gemeni

Butler nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa fostelor sale colege de la Hollywood, inclusiv a lui Swank, care în prezent este însărcinată cu gemeni.

Câștigătoarea premiului Oscar a dezvăluit pe 5 octombrie, în timpul unei apariții la emisiunea „Good Morning America“ în octombrie.”, că așteaptă gemeni.

„Sunt atât de fericită să împărtăşesc asta cu voi, şi acum cu America; este ceva ce mi-am dorit de mult timp. (…) Voi fi mamă – şi nu doar de unul, ci de doi. Nu-mi vine să cred”, le-a declarat actriţa în vârstă de 48 de ani gazdelor emisiunii, potrivit Agerpres.ro

În urmă cu două săptămâni, Swank și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Globurile de Aur.

În 2018, Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider, după mai puţin de doi ani de relaţie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton