Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa, Morgan Brown, după 6 ani de relație

Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa, Morgan Brown, după 6 ani de relație

de Redactia Tvmania

Gerard Butler este din nou singur! Potivit celor de la People, actorul ar fi pus capăt relației cu femeia alături de care formează un cuplu încă din 2014.

 

Cei doi au fost surprinși prima oară împreună pe o plajă din Malibu în septembrie 2014. Se pare însă că relața lui Gerard Butler cu dezvoltatorul imobiliar nu a mers întotdeauna bine. Prima despărțire dintre cei doi ar fi avut loc în 2016, când un prieten apropiat al actorului declara pentru People că Butler și Brown „nu mai sunt împreună de ceva timp”. 

Un an mai târziu cei doi s-ar fi împăcat, fiind atunci fotografiați de paparazzi pe o plajă din Mexic. Însă trei luni mai târziu, în octombrie 2017, Butler a declarat într-un interviu că îi place să fie singur și că timpul liber a fost o provocare pentru a ieși cu o parteneră, recunoscând „a fost greu să se descurce” cu programul său agitat de muncă: „Nu am viață personală”. 

Nu se știe când cei doi s-au împăcat, din nou, pentru că în 2019 Gerard s-a afișat cu partenera sa pe covorul roșu la premiera peliculei „Angel has Fallen”. 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton