Homepage  / Articole

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, eleganţi la Oslo

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, eleganţi la Oslo

de Redactia Tvmania

Scoţianul Gerard Butler (43 de ani) e la fel de faimos pentru filmele lui pe cât e pentru viaţa de crai, însă acum se pare că fotomodelul român Mădălina Ghenea i-a cam sucit minţile, cum observă Daily Mail.

Cei doi sunt deja împreună de şapte luni şi au ajuns împreună în capitala Norvegiei, acolo unde Butler a găzduit ieri spectacolul care a precedat ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace, alături de Sarah Jessica Parker. Uniunea Europeană a primit prestigioasa distincţie.

A fost cu DiCaprio

Butler îi spusese recent moderatorului american Jay Leno că relaţia cu Mădălina (24 de ani) e serioasă, dar mărturisind amuzat că durata ei nu e încă un record pentru el.

Cei doi au fost discreţi prin Oslo, după momentul aterizării, îmbrăcaţi din cap până în picioare în negru, după un lung zbor din SUA, unde au domiciliul în momentul de faţă, până în Norvegia.

Ghenea, care flirtează şi cu actoria după ce s-a consacrat ca fotomodel, l-a cunoscut pe Butler la un eveniment privat de la începutul anului, după ce anul trecut ar fi avut, zice-se, o relaţie cu un alt star hollywoodian: Leonardo DiCaprio. Butler şi Ghenea s-au afişat, însă, împreună abia în octombrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton