Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nu s-au despărţit: Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au fost la Roma

Nu s-au despărţit: Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au fost la Roma

de Redactia Tvmania

Nu numai că nu şi-au spus adio, dar au şi demonstrat că se simt foarte bine împreună. Fotomodelul şi celebrul ei iubit au arătat, în weekend, că se iubesc la fel de mult, deşi presa a speculat, în urmă cu două săptămâni, că relaţia dintre ei s-a terminat.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au petrecut o zi întreagă în centrul Romei, plimbându-se de mână pe străzi. Mădălina (25) şi Gerard (43)  i-au lăsat pe paparazzi să le facă fotografii, dar le-au răspuns cu aceeaşi monedă: le-au făcut şi ei poze, la rândul lor, cu telefoanele mobile.

La Roma, conform Libertatea.ro, cei doi iubiţi au stat la un hotel de lux, pentru care scoţianul a plătit 12.000 de euro pe noapte.

Gerard Butler s-a aflat la Roma pentru a-şi promova ultimul său film, „Olympus Has Fallen” – „Cod Roşu la Casa Albă„. Agentul Mike Banning (Gerard Butler) rămâne singurul om care mai poate salva situaţia, după ce Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de nord-coreeni, iar preşedintele (Aaron Eckhart) este luat prizonier.

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton