Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul făcut de Gerard Piqué, după ce Shakira i-a dedicat o melodie cu un mesaj usturător. Cum și-a surprins noua iubită

Gestul făcut de Gerard Piqué, după ce Shakira i-a dedicat o melodie cu un mesaj usturător. Cum și-a surprins noua iubită
8

de Andra Stana,

În urmă cu câteva săptămâni, fosta iubită și mama copiilor lui, Shakira, a lansat o piesă plină de dispreț la adresa lui Gerard Pique. Acum, fostul fotbalist a decis că e momentul să o prezinte lumii întregi pe Clara Chia Marti. Astfel, fostul Shakirei și-a etalat noua iubită pe Instagram, unde are peste 22 de milioane de fani.

Pique se laudă cu noua iubită pe Instagram

În fotografie, Piqué și tânăra studentă de la Relații Publice – a căror poveste de dragoste se presupune că a început în timp ce sportivul era încă împreună cu Shakira – se îmbrățișează în timp ce se află pe terasa unui restaurant.

În prima lor imagine împreună publicată de Pique, cei doi și-au asortat ținutele complet negre. În fotografia postată online pe contul de Instagram al fostului fotbalist, cei doi sunt relaxați, dar doar Clara Chia zâmbește.

În doar 10 ore de când imaginea cu noua sa iubită a ajuns online, postarea lui Pique a strâns mai mult de 2.500.000 de aprecieri. Fostul iubit al Shakirei este urmărit de peste 22 de milioane de fani pe rețelele de socializare.

Doamne, este o gafă și îi afectează pe copii. Publică o imagine cu persoana cu care ți-ai înșelat soția. Aveți răbdare, lăsați timpul să treacă și, dacă merge, faceți-o publică atunci când va fi cazul, o mișcare de orgoliu pur, prost făcută.”, este mesajul postat de unul dintre fanii sportivului. „La Casio & El Twingo”, „Aștept următorul cântec al Shakirei”, au scris alți urmăritori ai lui Pique.

Shakira, mesaj acid pentru Gerard Piqué și noua lui iubită

Shakira se folosește de propriile arme pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Artista a lansat recent o nouă piesă, în colaborare cu un DJ argentinian, unde îl atacă în mod direct pe Gerard Piqué, dar și pe actuala iubită a acestuia, Clara Chia.

În cel mai recent single al ei, „BZRP Music Session #53”, o colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, Shakira pare să îi dedice un mesaj dur lui Gerard Piqué, de care s-a despărțit în iunie 2022.

Gestul făcut de Gerard Piqué, după ce Shakira i-a dedicat o melodie cu un mesaj usturătorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Îmi pare rău, am luat deja un alt avion / Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire / Te dădeai mare campion / Dar când am avut nevoie de tine / mi-ai arătat cea mai proastă versiune a ta”, spun versurile ei traduse în română. „Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai puternică / Femeile nu mai plâng, ele încasează bani”.

Shakira a văzut-o pe iubita lui Pique într-un apel pe Zoom

La începutul acestei luni, Page Six a dezvăluit că Shakira a fost „devastată” când și-a dat seama că Marti se afla pe fundalul unuia dintre apelurile Zoom pe care Piqué le-a făcut de acasă în 2021.

O sursă a declarat atunci că artista a fost „devastată să afle că această femeie se simțea în mod clar ca acasă în locuința pe care o împărțeau cu copiii lor”.

Shakira și Pique au locuit împreună în Barcelona, Spania, timp de opt ani. După despărțire, artista și copiii lor se vor muta înapoi în Miami.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton