Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gerard Pique, ieșire uluitoare după despărțirea de Shakira. Fostul fotbalist, surprins făcând un gest extrem

Gerard Pique, ieșire uluitoare după despărțirea de Shakira. Fostul fotbalist, surprins făcând un gest extrem
7

de Andra Stana,

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué i-a pus în centrul atenției pe cântăreață și pe fotbalist. Cu toate că nu mai formează un cuplu de mai multe luni, situația dintre cei doi rămâne tensionată.

În timp ce artista pare că nu a trecut peste despărțire și își atacă în continuare fostul partener și tatăl copiilor ei, sportivul se afișează cu noua iubită de fiecare dată când are ocazia. Deși vrea să pară fericit alături de Clara Chia Marti, viața lui Gerard Pique nu este tocmai liniștită.

Gerard Pique, ieșire uluitoare după despărțirea de Shakira. Fostul fotbalist, surprins făcând un gest extremIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Potrivit presei din Spania, fostul fotbalist de la Barcelona a fost de curând protagonistul unui incident ieșit din comun. Pique a încercat să calce cu mașina un jurnalist, scrie protv.ro.

„Am trecut printr-un moment neplăcut cu Gerard Pique și Clara Chia. Erau să dea cu mașina peste mine. Când au ieșit, Pique a accelerat într-un asemenea hal încât era să dea peste mine. Puțin mai târziu, ne-am intersectat în trafic. Amândoi au râs de mine, m-au insultat și mi-au arătat semne obscene. Pique a făcut rost de numărul meu de telefon și chiar m-a sunat și mi-a spus că o să mor. Și, apropo, nu e prima oară când se întâmplă asta”, a spus jurnalistul Jordi Martin.

Mama lui Piqué, gest violent față de Shakira

Controversa dintre Shakira și Gerard Piqué este departe de a se fi încheiat, iar situații din trecut continuă să iasă la iveală despre relația fostului cuplu, dar și despre relația artistei cu socrii ei.

Într-un clip care circulă pe rețelele sociale și care durează câteva secunde, Shakira și fosta ei soacră, Montserrat Bernabeu, sunt văzute în mijlocul unei conversații intense. Artista este cu spatele la tatăl copiilor ei și la Montserrat, care se afla în fața camerei de filmat, aparent fără să știe că este filmată.

La un moment dat, fosta soacră o apucă pe Shakira de față și, vizibil supărată, o ține de falcă și îi face semn cu degetul să își țină gura. Videoclipul a fost înregistrat în 2016, însă acum a devenit viral pe rețelele sociale, potrivit hola.com.

Despărțirea dintre vedeta pop columbiană și Piqué a fost anunțată în iunie 2022. Cei doi și-au spus „Adio” după 11 ani de relație. Între timp, Shakira a lansat piesa „BZRP Music Session #53”, în care aruncă mesaje acide către fostul iubit și noua lui iubită de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton