Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gest superb făcut de Burak Özçivit cu ocazia Ramadanului

Gest superb făcut de Burak Özçivit cu ocazia Ramadanului

de Redactia Tvmania

Este unul dintre cei mai populari și bine plătiți actori ai Turciei, dar Burak Özçivit nu uită cât de norocos este în viață și de multe ori ține să mulțumească destinului. 

 

Recent, actorul care la noi s-a bucurat de mare succes în serialul „Dragoste infinită”, difuzat de Kanal D, a trimis în mai multe rânduri pachete cu mâncare și provizii unor familii sărace, de Ramadan. Deși turcul a insistat pe lângă echipa de la filmările serialului „Kuruluş: Osman” ca gestul lui să rămână anonim, dorința nu i-a fost respectată de site-ul de mondenități Gecce, care a aflat și a dat sfoară în țară.

 

În ciuda pandemiei de coronavirus, care a lovit inclusiv Turcia și care a oprit filmările pentru nenumărate producții (de exemplu, „Mă numesc Zuleyha”, ajuns la sezonul 2 în Turcia, e în pauză momentan), Burak Özçivit filmează mai departe pentru „Kuruluş: Osman”, serial istoric care se bucură de mare succes pe micile ecrane turcești, unde a ajuns la episodul 19 (a debutat în toamna trecută).

În „Kuruluş: Osman”, acțiunea se petrece la sfârșitul anilor 1200 și îl are în centru pe Osman Gazi (interpretat de Burak Özçivit), fiul lui Ertuğrul Bey, fondatorul Imperiului Otoman. Producția este o continuare a altui serial de mare succes în Turcia, „Diriliş: Ertuğrul”. 

Realizat cu foarte mare atenții la detalii, cu investiții uriașe în costume și decoruri de epocă, cu antrenamente de luni de zile pentru ca actorii să pară veridici când călăresc sau trag cu arcul, „Kuruluş: Osman” este unul dintre hiturile sezonului tv 2019 – 2020 în Turcia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton