Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gestul care a dezamăgit-o pe Antonia în ultima perioadă: „Aștept să primesc același lucru înapoi”

Gestul care a dezamăgit-o pe Antonia în ultima perioadă: „Aștept să primesc același lucru înapoi”

de Andreea Borcilă,

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite și admirate artiste de la noi. Deși are o fire deschisă și prietenoasă, acest lucru nu i-a adus întotdeauna beneficii, fiind o greșeală pe care o mai face și acum, la cei 32 de ani. 

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a vorbit deschis despre viața ei personală: sunt super naivă, adică mă deschid foarte mult și aștept să primesc același lucru înapoi (…)

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Într-un interviu acordat pentru Avantaje.ro, Antonia susține că și-a acceptat și asumat greșelile: „aspectul cel mai delicat și dificil de gestionat pentru mine este că nu am avut-o pe fiica mea alături în toți acești ani, că am văzut-o mai puțin decât ar fi trebuit”.

Când vine vorba despre depășirea momentelor dificile din viața ei, artista recunoaște că soțul ei, Alex Velea, și prietenii apropiați sunt cei care o ajută să-și revină.

„Am grijile normale pe care cred că le are orice om în această perioadă: să fie sănătoși cei din familia mea, să fie fericiți și liniștiți copiii mei. Plus că pentru noi ca artiști e o perioadă delicată, pentru că nu ne putem face meseria, nu putem fi pe scenă. Și e destul de greu. Sper să urmeze o perioadă mai bună și pandemia să se diminueze ca efecte”, a mai continuat cântăreața pentru sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton