Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul emoționant făcut de Will Smith de ziua mamei sale. „Hai să dansăm până la 100 de ani”

Gestul emoționant făcut de Will Smith de ziua mamei sale. „Hai să dansăm până la 100 de ani”

de Andra Stana,

Mama lui Will Smith a împlinit zilele trecute 85 de ani. Chiar de ziua ei de naștere, starul din „King Richard” a surprins-o într-un mod plăcut atunci când a invitat-o la dans. Caroline Bright nu a pierdut timpul și a demonstrat că este într-o formă de zile mari.

Will Smith a postat pe pagina sa de Instagram un clip simpatic. În imaginile video, pe care le puteți urmări mai jos, actorul dansează alături de mama sa. Pe fundal se aude piesa lui Whitney Houston, „I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)”.

În clipul distribuit luni pe pagina de Instagram a lui Smith, el și Caroline Bright se țin de mână în timp ce cântă refrenul cântecului premiat cu Grammy. Cei doi se leagănă în pași de dans și pocnesc veseli din degete.

Cine este Caroline Bright, mama lui Will Smith

Caroline Bright a fost, în tinerețe, administrator la o şcoală din Philadelphia. Ea l-a adus pe lume pe Will pe 25 septembrie 1968. Acasă îl aşteptau fraţii Pam, Ellen şi Harry. În anul 2000, Bright a divorţat de soţul său, Willard Carroll Smith Sr., scrie okmagazine.ro.

În memoriile pe care Will Smith le-a publicat în 2021, acesta a recunoscut că și-a dorit să-și ucidă tatăl, din pricina comportamentului violent pe care l-a avut acesta cu mama sa.

Tatăl meu a fost violent, dar a fost prezent la fiecare joc, piesă și recital. Era alcoolic, dar era treaz la fiecare premieră a filmelor mele. A ascultat fiecare disc. A vizitat toate studiourile. Același perfecționist care și-a terorizat familia a pus și mâncare pe masă în fiecare seară a vieții mele”, a scris Will Smith în cartea sa, potrivit People.

Celebrul actor şi mam sa, Caroline Bright, au dezbătut subiectul violenţelor din copilărie într-un episod din serialul său „Best Shape Of My Life”.

Will a făcut atunci şi o mărturisire șocantă, că luase în calcul inclusiv varianta de a se sinucide, fiindcă nu fusese capabil să oprească violenţele, în ciuda faptului că era cel mai mare dintre fraţi, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton