Homepage  / Vedete româneşti

Gestul făcut de Andreea Marin pentru fiul lui Ștefan Bănică! A primit mii de like-uri instant

Gestul făcut de Andreea Marin pentru fiul lui Ștefan Bănică! A primit mii de like-uri instant

de Ioana Maria,

De puțin timp, Radu, fiul lui Ștefan Bănică, și-a deschis o cafenea în București, iar Andreea Marin îl susține necondiționat pe acesta. Vedeta a fost alături de fiica ei, Violeta, să vadă localul pe care fiul fostului soț îl deține.

Andreea Marin a păstrat o relație cordială cu fostul ei soț, Ștefan Bănică, de dragul fiicei lor Ana Violeta, pe care o cresc în cel mai frumos mod posibil. De asemenea, vedeta TV se înțelege bine și cu Radu Bănică, fiul cel mare al artistului.

Andreea Marin s-a fotografiat alături de fiica ei și al lui Ștefan Bănică, Violeta, dar și de Radu, fiul cântărețului din altă relație. Cele două i-au făcut o vizită lui Răducu, cunoscut pentru pasiunea sa pentru gătit, tânărul făcându-și apariția în trecut și în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, scrie click.ro

Fosta soție a lui Ștefan Bănică este foarte mândră de Radu și susține că acesta este foarte implicat în afacerea pe care o are. Violeta merge destul de des în cafeneaua fratelui ei și de multe ori stau la povești.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu la cafeneaua sa! Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonada ei cu mentă.

Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată! M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori…

Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a spus Andreea Marin pe Instagram.

Violeta și Radu Bănică au o relație foarte apropiată

Talentul se moștenește din familie, Răducu este student la teatru și are și veleități muzicale care îl fac mândru pe tatăl său, Ștefan Bănică. De altfel, Radu a participat, în trecut, la emisiunile Chefi la Cuțite și Te Cunosc de undeva, pentru a-și demonstra atât aptitudinile artistice, precum și cele culinare.

Radu Bănică și Violeta au o relație extrem de apropiată, deși sunt frați doar după tată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton