Homepage  / Vedete româneşti

Gestul făcut de Dwayne Johnson a lăsat mască pe toată lumea. De necrezut ce făcea când era adolescent

Gestul făcut de Dwayne Johnson a lăsat mască pe toată lumea. De necrezut ce făcea când era adolescent
7

de Roxana Mirea,

Dwayne Johnson s-a întors la supermarketul din care obișnuia să fure ciocolată atunci când era doar un adolescent. Celebrul actor nu avea bani pentru a-și cumpăra ciocolata, care reprezenta pentru el gustarea de dinainte de antrenament. Ei bine, gestul pe care l-a făcut acum The Rock a lăsat mască pa toată lumea.

Dwayne Johnson s-a întors la supermarketul de unde fura ciocolată

Zilele trecute, Dwayne Johnson a făcut o vizită neașteptată la un supermarket din Hawaii, din care obișnuia să sustragă ciocolată atunci când era adolescent. The Rock se bucură de o carieră de succes, fiind unul dintre cele mai bine plătite staruri din lumea filmului. Totuși, viața lui n-a arătat întotdeauna așa. Pe vremea când era doar un copil, acesta avea o situație materială precară și din cauză că nu își permitea să își cumpere un baton de ciocolată, care era gustarea lui de dinainte de antrenament, instra în supermarket și fura respectivele dulciuri. Actorul a făcut acest lucru timp de un an, pe fiecare zi, spune el.

Acum, din dorința de a-și spăla păcatele, Dwayne Johnson s-a întors la supermarketul respectiv și a cumpărat toate batoanele de ciocolată, pe care le-a oferit apoi clienților.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când aveam 14 ani, în fiecare zi, timp de un an, am venit aici și am furat câte un baton mare de ciocolată pentru că nu-mi permiteam unul. Aceasta era gustarea mea de dinainte de antrenament. Am făcut asta aproape zilnic, un an. A trebuit să mă întorc aici și să cumpăr toate batoanele de ciocolată de pe rafturi”, a spus Dwayne în clipul pe care l-a pus pe Instagram, în care a documentat „aventura” lui din supermarket. Aproape 300 de dolari a dat pe ciocolata pe care a lăsat-o la tejghea, pentru ca cei care nu-și permit un baton să ia unul de acolo, potrivit filmenow.ro.

Actorul de 50 de ani s-a arătat generos și față de clienții din magazin, cărora le-a plătit cumpărăturile. A făcut și poze cu fanii lui, fericit să fie acolo.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton