Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul inedit făcut de David Beckham pentru un medic din Ucraina

Gestul inedit făcut de David Beckham pentru un medic din Ucraina

de Andra Stana,

David Beckham a predat controlul asupra contului său de Instagram, cu peste 71,5 milioane de urmăritori, unui medic ucrainean care lucrează în condiții de război într-un spital din orașul Harkov, scrie theguardian.co.uk.

Fostul jucător de la Manchester United, Real Madrid și AC Milan, acum în vârstă de 46 de ani, a spus că a făcut acest gest pentru a sublinia „munca incredibilă” desfășurată de echipa medicală în plină invazie rusească.

Contul de Instagram al lui David Beckham, folosit de un medic din Ucraina

De-a lungul zilei de duminică, poveștile de Instagram ale fostului fotbalist au fost inundate cu videoclipuri și fotografii realizate de Iryna, anestezist pediatru și șefa centrului regional prenatal, într-o zi de muncă în mijlocul conflictului.

Iryna le-a arătat celor 71,5 milioane de fani ai lui Beckham subsolul înghesuit în care au fost evacuate toate femeile însărcinate și proaspetele mame în prima zi a invaziei ruse. Ea a postat fotografii cu nou-născuți în secția de terapie intensivă, unde aceștia s-au bazat pe generatoare de oxigen donate de Unicef.

Într-un clip, ea a filmat o tânără mamă, Yana, care îl ținea în brațe pe fiul ei, Mykhailo, care s-a născut cu probleme de respirație.

Iryna a spus că acum lucrează „24/7”. „Probabil ne riscăm viața, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca… Medicii și asistentele de aici, ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța.”, a mai scris medicul ucrainean.

Beckham, ambasador al Unicef din 2005, și-a îndemnat urmăritorii să doneze organizației de caritate, care lucrează în Ucraina pentru a oferi familiilor acces la apă curată și alimente, livrând truse gata de utilizare maternităților și asigurând continuarea serviciilor de protecție a copilului. .

„Datorită donațiilor tale, generatoarele de oxigen pe care le-au primit îi ajută pe nou-născuții să supraviețuiască în condiții îngrozitoare”, a spus el.

Harkov, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, a fost ținta constantă a bombardamentelor rusești timp de trei săptămâni.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton