Homepage  / Vedete străine

Gestul pe care Demi Moore l-a făcut de ziua lui Bruce Willis. Ce mesaj i-a transmis fostului soț

Gestul pe care Demi Moore l-a făcut de ziua lui Bruce Willis. Ce mesaj i-a transmis fostului soț
9

de Roxana Mirea,

Bruce Willis a împlinit sâmbătă, 19 martie, vârsta de 67 de ani. Cu această ocazie, Demi Moore, fosta lui soție, a ținut să îi transmisă un mesaj special. Actrița a publicat pe Instagram o imagine cu ea și fostul soț. Ce i-a scris Demi Moore lui Bruce Willis de ziua lui de naștere.

Gestul lui Demi Moore de ziua lui Bruce Willis

Demi Moore i-a trimis un mesaj special fostului ei soț, Bruce Willis, cu ocazia zilei lui de naștere. Actorul a împlinit vârsta de 67 de ani pe 19 martie.

Sâmbătă, actrița în vârstă de 59 de ani a postat pe Instagram o poză cu Bruce Willis. În dreptul imaginii, ea a scris: „La mulți ani, Bruce! Mulțumim pentru familia noastră amestecată”, adăugând un emoji în formă de inimă albă.

În fotografie, cei doi stăteau în bucătărie, zâmbind în fața camerei.

În secțiunile de comentarii, fanii i-au lăudat pe Demi Moore și Bruce Willis pentru felul în care au rămas prieteni după divorț. Un fan a scris: „Al vostru a fost modelul pentru familia mea amestecată! Și funcționează! Toată lumea este fericită.”

Un alt fan a lăsat un mesaj drăguț fostului cuplu și a spus: „Sunteți un ideal de familie amestecată! Vă ador pe amândoi. Fiți binecuvântați.”

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în 2000

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Au trei fiice împreună: Rumer, în vârstă de 33 de ani, Scout, în vârstă de 30 și Tallulah, în vârstă de 28 de ani. Actorul s-a recăsătorit în 2009 cu Emma Hemming și au două fiice: Mabel, în vârstă de 9 ani, și Evelyn, în vârstă de 7 ani.

În 2020, Moore, Willis și fiicele lor au stat în carantină împreună, potrivit nypost.com.

Au fost multe provocări și multe tragedii cu această pandemie, dar cred, de asemenea, că au fost multe daruri și binecuvântări”, a spus Moore, în timpul unui interviu cu Naomi Campbell. „Personal sunt cu adevărat recunoscătoare pentru că lucrurile au încetinit și pentru timpul pe care l-am avut.”

Fiicele mele își iubesc surorile mai mici și pentru mine, familia noastră, indiferent de forma ei, este important să rămână împreună și ca cele mici să se simtă confortabil cu mine și să mă cunoască pentru ca și ei să-și cunoască mai bine surorile”, a spus Demi Moore.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton