Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gestul riscant făcut de Andreea Ibacka în luna a noua de sarcină: „N-am zguduit copilul”

Gestul riscant făcut de Andreea Ibacka în luna a noua de sarcină: „N-am zguduit copilul”
5

de Andra Stana,

Andreea Ibacka va deveni foarte curând mămică pentru a doua oară. Cu toate acestea, vedeta Antena 1 face „acrobații” pe care nu le-ar face în mod normal. Însărcinată în nouă luni, actrița a sărit gardul de 2.5 metri care îi împrejmuiește casa.

Deși mai are foarte puțin până să nască, Andreea Ibacka a reușit să sară gardul de 2.5 metri din jurul casei sale. Actrița a trebuit să găsească o soluție extremă după ce s-a încuiat, din greșeală, în curte și în afara casei.

Gestul riscant făcut de Andreea Ibacka în luna a noua de sarcină (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

De ce a sărit Andreea Ibacka un gard de 2.5 metri în luna noua de sarcină

Vedeta de 36 de ani a explicat pe larg cum s-a întâmplat ”minunea”, după ce soțul ei, Cabral Ibacka, a povestit lumii întregi întâmplarea. Din dorința de a-și motiva alegerea, Andreea a făcut câteva InstaStory-uri în care a spus pas cu pas cum au decurs lucrurile, scrie spynews.ro.

„M-am găsit într-o situație în care n-am avut altă variantă. Am rămas blocată. Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțiile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise, și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se închuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul. Gardul avea 2.5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul”, a explicat Andreea Ibacka, pe InstaStory.

A vrut să-și arunce și fetița peste gard

Pe lângă băiețelul care este pe drum, Andreea și Cabral mai au o fiică, pe nume Namiko. Micuța se afla cu mama ei când aceasta a blocat mașina cu telefonul și cu toate cheile înăuntru. Astfel, vedeta a luat în considerare s-o arunce pe fetiță peste gard, ca să n-o lase singură, dar a renunțat la idee.

M-am gândit să arunc și copilul cel mare peste gard, ca să nu-l las singur în curte, pentru că urma să merg la vecini să îl anunț pe Cabral de pe alt telefon că trebuie să vină să ne descuie cumva. Am renunțat la ideea asta, era un pic prea crazy chiar și pentru mine gravidă în nouă luni.

Andreea Ibacka

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton