Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul șocant făcut de Shania Twain. Ce a făcut ca să scape de agresiunea sexuală din partea tatălui vitreg

Gestul șocant făcut de Shania Twain. Ce a făcut ca să scape de agresiunea sexuală din partea tatălui vitreg
9

de Andra Stana,

Shania Twain a vorbit recent despre traumele din copilărie - și despre modul în care acestea i-au afectat imaginea corporală. Artista a povestit că în copilărie a apelat la un truc pentru a scăpa de agresiunea sexuală a tatălui vitreg.

Shania Twain și-a micșorat sânii ca să scape de agresiunea sexuală

Într-un interviu acordat publicației The Sunday Times, cântăreața în vârstă de 57 de ani a declarat că în copilărie a suferit abuzuri sexuale și fizice din partea tatălui ei vitreg, Jerry Twain, și că a încercat să-și schimbe înfățișarea pentru a face față situației, scrie people.com.

„Mă ascundeam și îmi aplatizam sânii”, a spus cântăreața. „Purtam sutiene care erau prea mici pentru mine și purtam două, minimalizam până când nu mai era nimic de fată la mine. Să fie mai ușor să trec neobservată. Pentru că, oh, Doamne, era groaznic – nu voiai să fii fată în casa mea”.

Gestul șocant făcut de Shania Twain. Ce a făcut ca să scape de agresiunea sexuală din partea tatălui vitregIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu toate acestea, la 22 de ani, fiind a doua din cinci copii care trăiau în sărăcie în îndepărtata Timmons, Ontario, a trebuit să se împace cu propria sexualitate după ce tatăl și mama ei vitregă au murit într-un accident de mașină. În timp ce a ajutat la creșterea fraților ei mai mici, Twain și-a lansat cariera muzicală.

Pentru Shania Twain, tranziția la viața de adult a fost mult mai complicată.

„Apoi intri în societate și ești fată și ai parte de lucruri neplăcute, dar normale, care te întăresc. Și te gândești: Oh, cred că e nasol să fii fată. Oh, este atât de nasol să ai sâni. Îmi era rușine că sunt fată”, a mai spus ea.

Mărturisiri triste din viața Shaniei Twain

Când tatăl Shaniei a fost ucis într-un accident de mașină, pe când ea avea 22 de ani, artista a mărturisit că s-a simțit mai în siguranță. În timp ce popularitatea ei creștea, Shania nu a reușit să-și îmbunătățească „relația” cu propriul corp, iar așteptările de la femeile din lumea muzicii continuau să o facă să se simtă „exploatată”.

„Brusc era ceva de genul: care este problema ta? Știi că ești femeie și că ai acest corp frumos? Ceea ce era obișnuit pentru alții, era înfricoșător pentru mine. M-am simțit exploatată, dar nu aveam de ales”, a spus ea.

Cu toate că era cunoscută pentru hituri precum „Man! I feel like a woman”, Shania a întâmpina probleme în a-și îmbrățișa feminitatea.

„A trebuit să joc rolul cântăreței strălucitoare, trebuia să fiu mai feminină, mai deschisă. Și să învăț cum să nu fiu atinsă sau violată din ochi de alții și să mă simt degradată”, a mai spus ea.

Într-un final, Shania și-a acceptat corpul: „Mă bucur că am scăpat de această gândire, să nu vreau să fiu cine sunt. Și am atât de multă încredere. Acum că am descoperit că este bine să fii fată”.

Sursa foto: Hepta

Photo by Chris Polk/E! Entertainment

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton