Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul șocant pe care Kanye West l-a făcut înainte de divorț

Gestul șocant pe care Kanye West l-a făcut înainte de divorț

de Redactia Tvmania

Kanye West a recurs la un gest șocant chiar înainte ca mondena Kim Kardashian să depună actele de divorț.

Rapperul ar fi încercat să vândă o parte din bijuteriile pe care le cumpărase pentru soția sa, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să intenteze cererea de divorț.

Artistul de 43 de ani, care a fost diagnosticat în trecut cu tulburare bipolară, ar fi vizitat doi bijutieri pentru a obține cotații pentru piesele pe care se gândea să le vândă, conform unei surse citate de publicația The Sun. Motivul? Nu mai dorește să rămână cu niciun obiect care i-ar putea aduce aminte de Kim:

„În ultimele două săptămâni, Kanye încerca să vândă bijuteriile pe care le cumpărase pentru Kim către cel puțin doi bijutieri de top. Kanye a mărturisit recent că nu își mai dorește ca numele lui să fie asociat cu familia Kardashian, dar era foarte afectat deoarece încă o iubește foarte mult pe Kim. Deși nu a ajuns niciodată să vândă bijuteriile, vorbea că își dorește să nu își mai amintească de trecut”, a spus sursa, care a specificat că rapperul „își dorea din tot sufletul să rămână împreună, dar ea a pus punct relației”.

În timpul căsătoriei lor, Kanye a cheltuit milioane de dolari pentru colecția de bijuterii pe care actualmente o deține  Kim. Colecția include un colier cu diamante Lorraine Schwartz de 1 milion de dolari, cadou oferit la nașterea fiicei lor North, inelul ei de logodnă de 15 carate în valoare de 3 milioane de dolari, două brățări Cartier și un colier de plăci de aur Cartier de epocă cu un text de la Kanye gravat.

Nu se știe ce articole din vasta colecție a lui Kim ar fi vrut să vândă Kanye.

Kim a depus actele de divorț vineri, după aproape șapte ani de căsătorie. Vedeta cere custodia legală și fizică comună a celor patru copii mici: Nord, șapte, Saint, cinci, Chicago, trei, Psalm, 21 de luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton