Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gestul special făcut de Eugenie, nepoata reginei Elisabeta. Fotografie inedită cu prințesa, la aniversarea nunții

Gestul special făcut de Eugenie, nepoata reginei Elisabeta. Fotografie inedită cu prințesa, la aniversarea nunții
11

de Andra Stana,

Nunta prințesei Eugenie de York și a lui Jack Brooksbank a avut loc pe 12 octombrie 2018 la Capela St George's din Castelul Windsor din Marea Britanie. Joia aceasta, cu ocazia aniversării a patru ani de căsnicie, Eugenie le-a făcut un cadou fanilor ei din mediul online.

Prințesa Eugenie sărbătorește a patra aniversare a nunții sale cu o fotografie romantică

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au sărbătorit miercuri patru ani de căsătorie. Nepoata regelui Charles al III-lea, în vârstă de 32 de ani, a marcat aniversarea lor postând o imagine superbă de la eveniment pe contul personal de Instagram.

„Aniversare fericită, Jack. 4 ani și numărătoarea continuă…”, a scris în legenda fotografiei alb-negru în care ea și Jack se sărută, în ziua nunții lor.

„Au trecut 4 ani? Parcă ieri erai cea mai frumoasă mireasă.”, „Felicitări duo minunat! Toată dragostea mea.”, „Aniversare fericită! Ce fotografie frumoasă.”, au fost câteva dintre comentariile primite de Prințesa Eugenie.

Pe lângă faptul că a împărtășit o postare dedicată soțului ei pe feed-ul principal, ea a postat un nou instantaneu pe Stories – spre încântarea urmăritorilor ei.

Instantaneul romantic, realizat de fotograful Alex Bramall, o arată pe Eugenie – îmbrăcată în rochia ei de mireasă creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos – sărutându-l pe Jack. Cuplul a călătorit în trăsura de stat scoțiană după nunta lor din Windsor, scrie hellomagazine.com.

Eugenie și Jack au făcut nunta la Capela St. George pe 12 octombrie 2018. Bunicii prințesei, regina Elisabeta și prințul Philip, care au decedat între timp, s-au numărat printre invitați.

Gestul special făcut de Eugenie, nepoata reginei Elisabeta. Fotografie inedită cu prințesa, la aniversarea nunțiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Prințesa Eugenie a devenit mamă în 2021

Jack și prințesa s-au întâlnit în Elveția. Eugenie a povestit, mai demult, că între ei a fost „dragoste la prima vedere”. Cei doi au devenit părinții unui băiețel, August Philip Hawke Brooksbank, în februarie 2021.

În iunie, August și-a făcut apariția în timpul festivităților organizate cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta. Eugenie și Jack și-au dus fiul la spectacolul Platinum Jubilee Pageant.

Trei luni mai târziu, Eugenie și sora ei mai mare, prințesa Beatrice, i-au adus un omagiu bunicii lor printr-o declarație emoționantă. În declarația lor comună după moartea reginei, surorile au spus „La revedere, dragă bunico, a fost onoarea vieții noastre să fim nepoatele tale și suntem foarte mândre de tine”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton