Homepage  / Vedete româneşti

Gheorghe Gheorghiu face nuntă în America. „Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică”

Gheorghe Gheorghiu face nuntă în America. „Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică”

de Redactia Tvmania

Celebrul artist își pune pirostriile. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, pe care artistul o cunoaște din copilărie.

 

“Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a dezvăluit cantautorul detalii din culisele nunții sale în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

În studioul lui Cristi Brancu, artistul Gheorghe Gheorghiu a spus că, momentan, locuiește în Las Vegas iar la nuntă va avea mulți invitați.

“Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, spune amuzat Gigi Gheorghiu.

Artistul a reușit să treacă cu bine de pandemie, în America. “Am scris cântece, am stat la plajă în Florida, ne-am făcut viața frumoasă. Acum am un proiect care se numește Bucuriile vacanței așa că, în această vara, o să fiu la mare, la Perla Venusului, Cireșica, etc. Iar în septembrie pregătim Forever Hits, un Festival ce se desfășoară pe Arena Națională”, a declarat Gheorghe Gheorghiu la Exclusiv VIP.

 

Cine e Gabriela Băncescu, femeie care l-a făcut să renunțe la burlăcie 

Gheorghe Gheorghiu a luat prin surprindere pe toată lumea când, după mai mulți ani de relație, și-a cerut iubita în căsătorie. Interpretul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de aleasa inimii lui, Gabriela Băncescu. 

Iubita artistului este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York, potrivit money.ro.  

Originară din Brașov, ca și cunoscutul artist al cântecelor de dragoste, Gabriela Băncescu a acceptat necondiționat inelul de logodnă care, într-un moment special ales de Gheorghiu, seara Ajunului Crăciunului, i l-a oferit. Gestul romantic al cântărețului fost stropit de lacrimi de bucurie, dar și încurajat și aplaudat de un grup intim de prieteni buni.

Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea noastră din New York, iar restaurantul pe care îl manageriază este locul unde s-au consumat majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private din viețile românilor de peste Ocean.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton