Homepage  / Articole

Gheorghe Ifrim a făcut-o lată în „Las Fierbinți”

Gheorghe Ifrim a făcut-o lată în „Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

În “Las Fierbinți”, primarul (Gheorghe Ifrim) știe tot ce mișcă, astfel că nu îi scapă nici vizita prefectului județului. Joia asta, de la 20.30, la Pro TV, Vasile este cuprins de exces de zel și, în toiul pregătirilor pentru întâmpinarea prefectului, îl confundă pe acesta cu un pescar.

Situația devine din ce în ce mai comică după ce Vasile pleacă cu barca pentru a-l căuta pe prefect. El îl confundă cu un pescar cu care încinge o discuție pe lac, dar și o masă îmbelșugată la primărie.

Actorul Gheorghe Ifrim își amintește că filmările în barcă nu au fost lipsite de emoții.

“A fost prima zi de filmare, îmi amintesc că am deschis filmările pentru “Las Fierbinți” cu această scenă, care ne-a dat câteva bătăi de cap. Țin minte că bătea vântul și îmi tot împingea barca, astfel că la un moment dat m-am blocat în nămol”, a povestit actorul.

“Iar la secvența cu sticla de bere îmi amintesc că am folosit bere fără alcool și, pentru că am tot tras mai multe cadre din cauza vântului, la un moment dat berea era aproape fiartă”, a mai spus acesta.

Ce se mai întâmplă în serial

Între timp, Giani (Costi Diță) admiră noua mașină a primăriei și îi propune lui Vasile (Gheorghe Ifrim) să îl angajeze șofer. Pentru că nu are nici măcar opt clase absolvite, el apelează la ajutorul lui Doru (Iulian Postelnicu) pentru a face rost de o diplomă.

În timpul examenului de evaluare, Giani (Costi Diță) încearcă să copieze de la o fată. Aceasta refuză să îl ajute, așa că Giani o sâcâie. Drept urmare, este urmărit, amenințat și bătut de un grup de elevi din clasa a opta, conduși de prietenul fetei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton