Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin din ”Las Fierbinți” joacă în piesa ”Cina de adio” alături de Mihai Călin

Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin din ”Las Fierbinți” joacă în piesa ”Cina de adio” alături de Mihai Călin

de Redactia Tvmania

Trei actori celebri – Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin (ultimii doi primarul Vasile și secretara Dalida din serialul ”Las Fierbinți” de la Pro TV) – se întâlnesc în această primavară pe scenă, în comedia “Cina de adio”, un spectacol în regia lui Răzvan Savescu, care provoacă publicului nu doar hohote de râs, ci și reflecții pe tema prieteniei.

Spectacolul ”Cina de adio” a avut premiera pe 25 februarie, la Sala Epika din Grand Cinema & More în Baneasa Shopping City. Următorul spectacol este programat pe 18 martie la Grand Cinema & More, Baneasa, Sala Epika, ora 20.00.

Inspirată după un trend parizian al evoluției prieteniilor, o cina de adio este o seară de răsfat pe care o organizezi pentru prietenii cu care nu vrei să mai vorbești. Îi copleșești cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă chiar din anii în care s-au născut musafirii, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remușcare că nu le mai răspunzi vreodată la telefon.

Pierre (Mihai Călin) și Clotilde Lecour (Ecaterina Ladin), un cuplu de parizieni intelectuali, pregătesc o cină de adio pentru cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer (Gheorghe Ifrim), dar lucrurile scapă de sub control și seara se transformă într-o întâlnire la care fiecare trebuie să facă față unui șir de revelații devastatoare și dezvăluri cel puțin delicate pe care prietenia lor le-a ținut bine ascunse.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton