Homepage  / Articole

Ghid de „supravieţuire” la TV în timpul CM

Ghid de „supravieţuire” la TV în timpul CM

de Redactia Tvmania

Partenerul de viaţă a monopolizat televizorul familiei cât durează Campionatul Mondial 2010 sau, pur şi simplu, nu sunteţi fan al sportului rege? Mai jos aveţi şase opţiuni TV la meciurile de fotbal.

.

„’Neatza cu Răzvan şi Dani” – ora 08.00, de luni până vineri la Antena 1

VESELIE! O zi bună se vede de dimineaţă, iar de doi ani încoace emisiunea „’Neatza cu Răzvan şi Dani” reuşeşte să ne binedispună mereu. Asta da, realizare! Merită să vă sculaţi la 8.00 pentru două ore de glume bune (mereu altele şi mereu originale), invitaţi serioşi, dar şi demni de luat în râs, şi o reţetă gustoasă în fiecare dimineaţă. Vă garantăm că drumul spre metrou va fi mai vesel!

„Ceva dulce”  şi „Ceva gustos” – ora 17.00, respectiv 19.30, de luni până vineri la Euforia

DULCIURI! Dacă emisiunile lui Jamie Oliver sunt în reluare şi le-aţi văzut deja (pe TVR 2, vinerea, de la 21.00), delectaţi-vă cu Anna Olson, la Euforia, într-o porţie dublă: dulciuri alese şi mâncăruri de tot felul. Olson este specializată în patiserie, are patru emisiuni culinare la activ, cinci cărţi şi după ce urmăreşti sfaturile ei culinare pofticiosul din tine se va trezi la viaţă. Iar reţetele sunt uşor de făcut şi ies garantat (eu am făcut tortul ei cu căpşune, frişcă şi bezea de trei ori în două săptămâni)!

Spartacus: Nisip însângerat. Un serial savuros pentru serile de vineri.

„Spartacus: Nisip însângerat” – ora 22.00, vinerea pe HBO

SEX! Serialul cu gladiatori bine lucraţi din care postul HBO difuzează câte două episoade odată este, recunosc, o plăcere vinovată. Chiar dacă producţia nu emană istorie pură şi scenariul nu este scris „la dungă”, Andy Whitfield în rolul gladiatorului Spartacus, scenele de luptă excelent coregrafiate şi cele de sex pline de… pasiune golaşă ajung să formeze un cocktail care dă dependenţă şi te satisface perfect într-o vineri seară.

.

„Dr. House” – ora 22.00, de la 1 iulie, joia pe TVR 1

MEDICI! De la 1 iulie, TVR 1 îl readuce la TV pe „Dr. House” (sezonul patru), intrat într-o scurtă pauză din cauza meciurilor din grupele CM. Partea proastă este că nu mai sunt decât trei episoade de difuzat (14, 15 şi 16), deci fanii mizantropului medic ştie-tot nu se vor bucura multă vreme. Finalul tensionat al acestei serii va merita, însă, toţi banii.

„Ştiinţa filmelor” – ora 22.50, joia pe Discovery Science

FILME! Seria de documentare prezentate de Nar Williams este excelentă pentru a-ţi încheia ziua şi constituie o alternativă viabilă la a nu ştiu câta reluare a unui film cu Van Damme. Nar intră în culisele Hollywood-ului şi vorbeşte cu specialişti în efecte speciale, costume, animaţie 3-D şi tehnologia IMAX. De exemplu, de aici am aflat reţeta sângelui fals folosit în serialul „Dexter” şi cine îi pregăteşte pe actori pentru secvenţele în care trag cu arma.

„Top Gear” – ora 23.00, de luni până joi pe Discovery

MAŞINI! Domnii care preferă alte sporturi decât fotbalul (sunt puţini, ştim), dar şi doamnele cărora le plac surprizele se pot delecta, seara, cu „Top Gear” (emisiunea este şi în reluare, la 18.00, de luni până joi). Nu, nu este o emisiune automobilistică plină de discuţii despre rotoare şi chiulase. Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May (gazdele) sunt savuroşi, comici şi, la final, îţi vei dori din toată inima un BMW Z4 numai al tău.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton