Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gianina din „Las Fierbinți” se pregătește de nuntă. Ce spune Anca Dumitra despre marele eveniment din viața ei

Gianina din „Las Fierbinți” se pregătește de nuntă. Ce spune Anca Dumitra despre marele eveniment din viața ei
8

de Andra Stana,

Anca Dumitra, una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră, a fost cerută în căsătorie acum câteva luni. Recent, interpreta Gianinei din Las Fierbinți a răspuns provocării lui Cătălin Măruță și a recunoscut ce vrea de la Moș Crăciun, dar și ce planuri are pentru 2023.

Actrița Anca Dumitra, în vârstă de 35 de ani, nu și-a expus niciodată viața privată. În vara acestui an, fanii ei au aflat întâmplător că aceasta s-a logodit cu iubitul ei austriac.

De curând, vedeta Pro TV și-a deschis sufletul și a recunoscut ce își dorește cel mai mult de la anul 2023. În direct la TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca a mărturisit că plănuiește o nuntă „ca în povești”.

Îmi doresc o nuntă ca în povești! Îmi doresc o petrecere frumoasă., i-a spus Anca Dumitra lui Cătălin Măruță în ediția de joi, 3 noiembrie 2022, a emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Gianina din „Las Fierbinți” se pregătește de nuntă. Ce spune Anca Dumitra despre marele eveniment din viața ei (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Deși nu știm precis când a avut loc cererea în căsătorie, se zvonește că iubitul ei a cerut-o de soție pe Anca Dumitra chiar de ziua ei.

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, mama Ancăi Dumitra a intrat în direct prin telefon și și-a spus părerea despre viitorul ginere. Îmi place foarte mult de el, a recunoscut mama actriței.

Anca Dumitra s-a logodit în secret cu iubitul austriac

Pe 31 august 2022, Anca Dumitra a împlinit 35 de ani, motiv pentru care Cătălin Măruță a sunat-o în direct și i-a urat „La mulți ani!”. La un moment dat, prezentatorul a observat inelul pe care îl purta pe deget. Actrița a recunoscut că iubitul ei i-a spus primul „La mulți ani!” de ziua ei. Apoi, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie și că a primit inelul de logodnă de la iubitul ei.

„Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”, a spus actrița râzând.

Cine este logodnicul Ancăi Dumitru

Anca Dumitra și Manfred Spendier formează un cuplu de mai mulți ani, dar o bună bucată de vreme cei doi nu s-au afișat împreună în lumina reflectoarelor. Prima apariție a celor doi la un eveniment a fost în 2021, la Gala Premiilor Gopo.

Iubitul Ancăi Dumitra, Manfred Spendier, este şeful Titan Machinery România și nu este de naționalitate română.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton