Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gigi Hadid a confirmat faptul că este însărcinată cu primul copil

Gigi Hadid a confirmat faptul că este însărcinată cu primul copil

de Redactia Tvmania

După ce numeroase zvonuri despre sarcina sa au umplut rețelele de socializare și presa de cancan,  Gigi Hadid a confirmat că este însărcinată pentru prima dată, iar ea și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți.

Modelul în vârstă de 25 de ani a confirmat faptul că va deveni mamă în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon from home.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit”, a dezvăluit Gigi Hadid.

„Există și o parte bună a faptului că putem fi acasă, împreună și chiar putem lua această experiență zi cu zi”, a mai precizat Gigi Hadid, dezvăluind și care sunt poftele pe care le are în această perioadă. „În fiecare zi mănânc gogoși și am fost foarte încântată că tortul de ziua mea a fost în această formă. Nu știu dacă a fost vorba de hormoni sau emoții din cauza carantinei, dar am plâns la fiecare cinci minute, timp de oră, de fiecare dată când mă gândeam la tort”.

 

Relația dintre Malik și Hadid a început în noiembrie 2015, ei s-au despărțit în martie 2018, însă la scurt timp s-au împăcat. Totuși, în ianuarie 2019 s-au despărțit din nou, despărțire care a durat până la finalul anului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton