Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gigi Hadid și Zayn Malik au dezvăluit numele fiicei lor

Gigi Hadid și Zayn Malik au dezvăluit numele fiicei lor

de Redactia Tvmania

La scurt timp de când fiica lor a împlinit 4 luni, Gigi Hadid a decis să anunțe și numele pe care l-a ales pentru fiica sa alături de Zayn Malik.

Cei doi au preferat întotdeauna distreția atunci când a venit vorba de relația lor și ulterior de sacrina și nașterea primului lor copil.

Gigi Hadid a dezvăluit într-un mod destul de subtil numele fiicei sale. Mai exact, modelul a adăugat în descrierea sa de pe contul oficial de Instagram „mama lui Khai”.

 

Gigi Hadid a devenit pentru prima dată mamă în luna septembrie a anului 2020. Modelul și Zayn Malik au făcut anunțul la vremea respectivă pe conturile lor de socializare. 

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Este imposibil să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum. Dragostea pe care o simt față de această mică ființă este dincolo de înțelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și fericit pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris Zayn Malik la vremea respectivă.

 Relația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik a început în noiembrie 2015, iar pe parcurs s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În 2019, înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu. 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton