Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gigi Hadid și Zayn Malik formează din nou un cuplu. Cum au fost surprinși cei doi

Gigi Hadid și Zayn Malik formează din nou un cuplu. Cum au fost surprinși cei doi

de Redactia Tvmania

Povestea de iubire dintre Gigi Hadid și Zayn Malik se pare că nu a luat sfârșit. Cei doi au fost deja surprinși împreună! 

Fostul cuplu a fost fotografiat în New York, Gigi și Zayn fiind surprinși ținându-se de mână. Apariția lor a stârnit numeroase comentarii și o sursă apropiată a declarat pentru E! News că într-adevăr cei doi formează din nou un cuplu.

 

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună.”, a declarat sursa citată de E! News.


Gigi Hadid și Zayn Malik au avut o relație complicată, cei doi despărțindu-se deja de câteva ori. Au devenit un cuplu în 2015, apoi în 2018 au anunțat pentru prima dată că se despartă. Ulterior s-au împăcat în vara anului 2018, însă în ianuarie 2019 au decis să se despartă.

Se pare că vineri, 10 ianuarie, cei doi au sărbătorit ziua de naștere a lui Zayn, la cină fiind invitați și apropiații lui Gigi, sora ei, Bella, precum și mama și fratele Anwar care a venit însoțit de iubita sa, Dua Lipa.

„Toată lumea se bucură pentru ei, iar Yolanda și Bella l-au îndrăgit întotdeauna. Ei l-au tratat mereu pe Zayn ca pe un membru al familiei”, a încheiat sursa citată de aceeași publicație. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton