Homepage  / Vedete străine

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Artistul, acuzat că a lovit-o pe mama partenerei lui

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Artistul, acuzat că a lovit-o pe mama partenerei lui

de Roxana Mirea,

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Cei au împreună o fetiță, pe Khai, în vârstă de un an. Mama lui Gigi Hadid, Yolanda, l-a acuzat pe artist că a agresat-o fizic. Zayn a negat acuzațiile și a mai transmis faptul că aceste chestiuni private n-ar trebui discutate public.  

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit.

Mai multe surse au confirmat pentru publicația People că Gigi Hadid, în vârstă de 26 de ani, și Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, s-au despărțit.

Acum, nu sunt împreună. Amândoi sunt părinți buni. Se ocupă împreună de copilul lor. Yolanda este, desigur, foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei”, a declarat un apropiat al familiei Hadid.

Joi, Malik a lansat o declarație după ce TMZ a scris că Yolanda vrea să-l dea în judecată pentru faptul că a lovit-o, potrivit unor surse care n-au vrut să-și dezvăluie identitatea. Zayn Malik a negat „acuzațiile false”, spunând că n-a lovit-o.

Printr-un mesaj publicat pe Twitter, artistul a spus că dorește creeze „un mediu în care chestiunile private de familie să nu fie aruncate pe scena publică”, adăugând că incidentul „a fost și ar trebui să fie o chestiune privată.”

„Cum știți, sunt o perosană discretă și îmi doresc să creez un loc șigur și privat în care fiica mea să se dezvolte. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea. Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă.

A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au «scurs» în presă”, a declarat artistul.

Zayn Malik și Gigi Hadid

Nu este prima dată când Gigi Hadid și Zayn Malik pun punct relației

Zvonurile legate de relația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik au apărut pentru prima dată în noiembrie 2015. Ulterior, cei doi s-au despărțit, după doi ani de relație, în martie 2018.

„Gigi și cu mine am avut o relație incredibil de semnificativă, iubitoare și distractivă și am mult respect și adorație pentru Gigi ca femeie și prietenă. Ea are un suflet incredibil. Sunt recunoscător tuturor fanilor noștri pentru că au respectat această decizie dificilă și intimitatea noastră în acest moment; ne-am fi dorit ca această veste să fi venit prima dată de la noi. Vă iubim pe toți”, a transmis Zayn Malik, la vremea respectivă.  

Declarațiile despre despărțire par adesea impersonale pentru că nu există într-adevăr nicio modalitate de a exprima în cuvinte ceea ce experimentează doi oameni în câțiva ani… nu numai în relație, ci în viață în general. Sunt recunoscătoare pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care eu și Z le-am împărtășit. Nu vreau altceva decât ce este mai bun pentru el și voi continua să-l susțin ca pe un prieten pentru care am un imens respect și iubire. În ceea ce privește viitorul, orice ar fi menit să fie va fi”, a declarat și Gigi Hadid, la acel moment.  

După timpul petrecut despărțiți, Hadid și Malik au fost văzuți mergând braț la braț în New York City, în ianuarie 2020 și au confirmat împăcarea. În aprilie 2020, cei doi au confirmat faptul că așteaptă un copil.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton