Homepage  / Vedete străine

Gilbert Gottfried a murit la vârsta de 67 de ani. Anunțul făcut de familia actorului de comedie

Gilbert Gottfried a murit la vârsta de 67 de ani. Anunțul făcut de familia actorului de comedie
7

de Roxana Mirea,

Actorul de comedie Gilbert Gottfried a murit la vârsta de 67 de ani. Anunțul trist a fost făcut de familia acestuia, marți, 12 aprilie. Gilbert Gottfried a încetat din viață după lupta cu „o lungă boală”.

A murit actorul Gilbert Gottfried

Legendarul comediant Gilbert Gottfried a murit la vârsta de 67 de ani, după „o lungă boală”.

„Cu inima frântă, anunțăm decesul iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală„, a anunțat marți familia sa într-un comunicat pe rețelele sociale. „Pe lângă faptul că este cea mai emblematică voce din comedie, Gilbert a fost un soț, frate, prieten și tată minunat pentru cei doi copii mici ai săi. Deși astăzi este o zi tristă pentru noi toți, vă rugăm să continuați să râdeți cât mai tare posibil în onoarea lui Gilbert.”

Reprezentantul lui Gottfried, Glenn Schwartz, a declarat pentru TMZ că actorul a murit din cauza unei anomalii cardiace numite tahicardie ventriculară datorată distrofiei miotonice de tip II. Potrivit Clinicii Mayo, tahicardia ventriculară este „o problemă de ritm cardiac cauzată de semnale electrice neregulate în camerele inferioare ale inimii”. Distrofia miotonică este un tip de distrofie musculară genetică care, potrivit National Institutes of Health, afectează „mușchii și alte sisteme ale corpului”.

SNL 40th Anniversary CelebrationIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre Gilbert Gottfried

Născut în Brooklyn în 1955, Gottfried a început să facă stand-up comedy în New York pe când avea doar 15 ani. Până în anii ’80, Gottfried a apărut în emisiunea „Late Night with David Letterman” și a avut o scurtă apariție la „Saturday Night Live”, potrivit Page Six.

Comediantul era cunoscut pentru momentele sale picante și pentru vocea sa unică. El a dat voce lui Iago, partenerul răufăcătorului Jafar în filmul Disney „Aladdin” din 1992.

Lunga sa listă de credite include, de asemenea, „Beverly Hills Cop II”, „Problem Child”, „Look Who’s Talking II” și „The Aristocrats”. Gottfried a apărut, de asemenea, în mai multe emisiuni Comedy Central Roasts.

Gilbert Gottfried era căsătorit cu Dara Kravitz. Cei doi și-au unit destinele în anul 2007. Gilbert Gottfried și Dara Kravitz au doi copii împreună: Lily Aster Gottfried, în vârstă de 14 ani, și Max Aaron Gottfried, în vârstă de 12 ani.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton