Homepage  / Filme Online

Gillian Anderson („The Crown”) e de nerecunoscut în noul său rol din „Ecaterina”. Reacția entuziastă a fanilor

Gillian Anderson („The Crown”) e de nerecunoscut în noul său rol din „Ecaterina”. Reacția entuziastă a fanilor

de Andreea Hentea,

Gillian Anderson (53 de ani) joacă rolul mamei țarinei Ecaterina cea Mare în sezonul doi din serialul „Ecaterina”, iar fanii care o admiră enorm după „The Crown” s-au declarat nerăbdători să o vadă în noul rol, scrie hellomagazine.com. 

Extrem de apreciată pentru rolul premierului britanic Margaret Thatcher din serialul Netflix „The Crown”, care i-a adus anul acesta al doilea premiu Emmy și al doilea Glob de Aur din carieră, Gillian Anderson le-a arătat fanilor o primă imagine a sa în ipostaza Joannei, mama țarinei Ecaterina cea Mare, pe care o vom vedea în sezonul doi al serialului „Ecaterina” / „The Great”. Acesta a fost lansat în 2020 și difuzat la noi de HBO și HBO Go (care difuzează, încă, primul sezon). 

sursa foto: Instagram

Gillian Anderson a postat pe Twitter o fotografie a sa cu o rochie flamboaiantă și o perucă supradimensionată, sub care a scris: „A spus cineva «Mama»?”, făcând aluzie la apariția personajului pe care îl joacă la curtea Rusiei.

Reacția fanilor a fost promptă și entuziastă – mulți și-au împărtășit încântarea în comentarii amuzante.

Un fan a scris: „Gillian, te rog, unii dintre noi nu rezistă!”, în timp ce altul a adăugat: „Doamne, abia aștept!”. 

Creat de Tony McNamara, scenaristul filmelor „Favorita” și „Cruella”, „Ecaterina” este o adaptare non-conformistă, deliberat inovatoare față de evenimentele reale petrecute la curtea țarinei Ecaterina cea Mare.

Cu excelenții și teribil de carismaticii Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, țarina Ecaterina și țarul Petru al III-lea, cărora li se adaugă acum Gillian Anderson, serialul este, de fapt, o satiră ascuțită la adresa ferocității, desfrâului și exceselor unei curți unde dictau bunul plac și gustul pentru barbarie. 

Provocările sezonului doi

Al doilea sezon al serialului „Ecaterina”, care va avea premiera pe Hulu pe 19 noiembrie, ne-o înfățișează pe Ecaterina cea Mare instalându-se cu puteri depline pe tronul Rusiei și concentrându-se pe emanciparea țării și pe ideile iluministe pe care voia să le aducă în Rusia. Însă Ecaterina are acum de luptat cu propria curte, cu propria mamă, Joanna, și chiar cu cei care i-au fost credincioși, în încercarea de a-și elibera țara de înapoiere. 

Filmările pentru sezonul doi s-au încheiat în iulie 2021, iar fermecătoarea Elle Fanning a postat diverse mesaje pe Instagram pentru a sărbători sfârșitul filmărilor.

Ea a postat inclusiv o imagine cu ea și cu Nicholas Hoult în costumul Ecaterinei, respectiv al lui Petru, sub care a scris:

„Sezonul doi din Ecaterina s-a încheiat oficial. Uau! Ce performanță extraordinară a fost filmarea în pandemie! Sunt foarte recunoscătoare echipei care ne-a păstrat pe toți în siguranță, ca să putem funcționa. Sezonul acesta va fi nebunesc! Îl iubesc din toată inima și abia aștept să vedeți ce v-am pregătit!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton