Homepage  / Vedete româneşti

Gina Matache, gest surprinzător la adresa iubitului fiicei sale. Ce a putut să spună despre partenerul Oanei. „Copiii trebuie protejați”

Gina Matache, gest surprinzător la adresa iubitului fiicei sale. Ce a putut să spună despre partenerul Oanei. „Copiii trebuie protejați”
12

de Roxana Mirea,

Oana Matache a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. În plus, sora Deliei are un nou iubit, iar mama ei, Gina Matache, nu este deloc de acord cu noua relație a fiicei sale. Recent, Gina Matache a făcut un gest neașteptat la adresa iubitului fiicei sale, Radu Siffredi, precizând că „exemplarul acesta nu trebuie să stea în prejma celor mici”.

Gina Matache l-a ironizat pe Radu, iubitul fiicei sale, Oana

Recent, au apărut o serie de imagini în care Oana Matache este surprinsă sărutându-se cu un bărbat, altul decât soțul ei. Ulterior, sora Deliei a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei și s-a afișat alături de noul iubit, Radu Siffredi.

Nu a durat mult, iar mama Oanei, Gina Matache, a lăsat să se înțeleagă că nu este deloc de acord cu relația fiicei sale cu Radu și că a încercat să o facă să se răzgândească. Mama Deliei a făcut un gest surprinzător la adresa lui Radu. Aceasta a publicat pe Instagram o imagine cu noul iubit al Oanei Matache, în dreptul căreia a scris: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți!!”

Mai mulți internauți au blamat alegerea ei de a-l ironiza pe iubitul fiicei sale. „Mi se pare foarte urât ca o mamă sa posteze în mod denigrator partenerul ficei sale. Îmi dau seama cum se simte Oana”, a scris cineva.

oana-matache-a-confirmat-divortul-de-razvan-mihet-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Gina Matache: „Fac tot ce pot să-i deschid ochii”

 Apoi, în secțiunea de comentarii, Gina Matache a revenit cu explicații, spunând că nici ei nu îi place că a făcut acest gest, însă s-a gândit la binele nepoților, cei doi copii pe care Oana Matache îi are cu Răzvan Miheț.

„Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în prejma celor mici. Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit parinții. (…)

Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. (…) Probabil sunteți cunoștințe și doare ce zic. Dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. (…) A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni. (…) Voiam si alte păreri pentru că mă depașește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească”, a mai scris Gina Matache în secțiunea de comentarii, ca răspuns la reacțiile internauților.

gina-matache-l-a-ironizat-pe-radu-iubitul-fiicei-sale-oana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 12

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton