Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a ales ce bijuterii va purta în ziua nunții. A pregătit o surpriză pentru domnișoarele de onoare

Gina Pistol a ales ce bijuterii va purta în ziua nunții. A pregătit o surpriză pentru domnișoarele de onoare
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi se căsătoresc în acest weekend, pe 27 mai. Recent, Gina Pistol a dezvăluit ce bijuterii va purta în ziua cea mare. În plus, ea le-a pregătit o surpriză domnișoarelor de onoare.

Ce bijuterii a ales Gina Pistol pentru nuntă

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile de nuntă. Sâmbătă, 27 mai, cei doi se căsătoresc, iar emoțiile sunt copleșitoare. Recent, Gina Pistol le-a povestit fanilor ei că și-a ales bijuteriile pentru nuntă. În plus, aceasta a cumpărat ceva frumos și pentru domnișoarele de onoare.

Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. (…) Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

gina-pistol-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum arată meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

După ce vor deveni oficial soț și soție, Gina Pistol și Smiley vor merge alături de familie și prieteni, peste 300 de invitați în total, într-un restaurant din Snagov. Cei doi și-au dorit ca cel mai important eveniment din viața lor să fie unul discret.

Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, citat de Fanatik.

Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton