Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a spus câte kilograme are acum. A slăbit mult, dar nu se oprește aici. „Am avut un blocaj”

Gina Pistol a spus câte kilograme are acum. A slăbit mult, dar nu se oprește aici. „Am avut un blocaj”
7

de Roxana Mirea,

Gina Pistol a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme de la începutul anului și până acum. Iubita lui Smiley a mărturisit pe Instagram că încă nu este mulțumită complet de cum arată și că mai are de slăbit încă vreo patru kilogrme.

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme

Gina Pistol s-a filmat în timp ce se cântărea și a publicat totul pe Instagram. Iubita lui Smiley are acum 57,7 kilograme, dar nu este mulțumită în totalitate de silueta ei. Ea vrea să mai slăbească în jur de patru kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-o dorește. Vedeta a avut mare grijă la alimentație, a mâncat mai puțin, dar a mai luat și unele pastile recomandate de medicul ei.

Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a spus Gina Pistol, pe InstaStory, potrivit libertatea.ro.

Cum-a-reusit-Gina-Pistol-sa-slabeasca-15-kilograme-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce n-a mai mers la sală Gina Pistol

Gina Pistol n-a mai reușit să ajungă la sală și nu a mai făcut sport. Totuși, vedeta face unele tratamente corporale.

La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță mică de timp liber, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e energie doar din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu reușesc să mă adun.

Oricum sunt puțin mai bine acum, dar am avut așa o … nu știu ce s-a întâmplat. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Într-adevăr am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele astea pe care le fac la clinică”, a mai dezvăluit iubita lui Smiley.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton