Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, adevărul despre prezența tatălui său la nunta ei cu Smiley. „Nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele”

Gina Pistol, adevărul despre prezența tatălui său la nunta ei cu Smiley. „Nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele”
6

de Roxana Mirea,

Gina Pistol a revenit recent pe rețelele sociale și a vorbit despre nunta ei cu Smiley, eveniment care a avut loc sâmbătă, 27 mai. Prezentatoarea TV a plâns în timpul cununiei religioase, însă s-a speculat că aceasta a lăcrimat din cauza tatălui ei. Soția lui Smiley a ținut să lămurească întreaga situație și a vorbit despre prezența tatălui ei la nuntă.

Gina Pistol, despre prezența tatălui ei la nunta cu Smiley

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar emoția pe care a simțit-o în timpul cununiei religioase a făcut-o pe prezentatoarea TV să lăcrimeze. S-a speculat că lacrimile au fost din cauza prezenței tatălui ei la nuntă, însă Gina Pistol a ținut să lămurească acest aspect. Părinții Ginei Pistol sunt divorțați, iar vedeta a suferit enorm când aceștia s-au despărțit. La un moment dat, ea declarase că există o relație tensionată între ea și tatăl ei.

Gina Pistol a făcut mai multe declarații despre nuntă pe rețelele sociale și a ținut să precizeze că ea însăși și-a invitat tatăl la nuntă și că s-a bucurat că acesta a ales să vină la eveniment. Gina a spus că are o relație civilată cu tatăl ei și că nu a plâns când l-a văzut la nuntă.

Cununia civilă a fost scurtă. Am spus un „DA” cântat, că dacă Andrei nu l-a cântat și l-a spus clar și răspicat am zis să îl cânt eu, după care ne-am dus spre cununia religioasă unde într-adevăr am plâns. (…) Nu am plâns că a venit tata”, a povestit Gina Pistol pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

catalin-botezatu-despre-tinutele-purtate-de-smiley-si-gina-pistol-la-nunta-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele”

Gina Pistol a mai spus că „nu a fost niciun senzațional” în prezența tatălui ei la nuntă.

Tatăl meu, cu care am o relație civilizată, l-am invitat inclusiv la botezul fiicei mele și a ales să vină și la cununia civilă și la cununia religioasă, ceea ce am apreciat, dar nu s-a tolănit nimeni pe jos ca-n telenovele… Vai, tata, fiica mea! NU a fost așa. Nu știu de ce am simți nevoia să subliniez, dar nu îmi place… Am vorbit foarte deschis despre viața mea, dar nu-mi place să găsim senzaționalul. Nu a fost niciun senzațional. Suntem doi oameni care se iubesc sincer și am făcut tot posibilul să ne bucurăm de ziua asta, una importantă pentru noi.

Eu am plâns la cununia religioasă pentru că slujba a avut așa o încărcătură faină, nu știu, m-a emoționat pe mine și am avut cor care când a început să cânte atât de frumos… coborâseră niște îngeri din cer, nu știu, momentul în sine m-a emoționat”, a mai spus Gina Pistol.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton