Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gina Pistol are probleme după naștere. Ce a pățit

Gina Pistol are probleme după naștere. Ce a pățit

de Redactia Tvmania

Gina Pistol, mamă de câteva luni, a mărturisit, de mai multe ori că nu îi e ușor în noua postură. Se confruntă cu nopți nedormite, griji, stres, stări pe care orice mamă le are în primele luni de viață ale copilului. Iar acesta și cele nouă luni de sarcină i-au afectat starea de sănătate.

Gina Pistol a născut pe data de 9 martie 2021 o fetiță perfect sănătoasă, care a împlinit recent două luni de viață. Cu fiecare zi care trece, micuța Jesphine le face viața mai frumoasă părinților ei. Iubita lui Smiley a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește fanilor cu ce problemă se confruntă de când a născut. 

Pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol le-a povestit urmăritorilor ei una dintre problemele cu care se confruntă după ce a devenit mamă. Este o problemă cu care foarte multe persoane se confruntă, în special mămicile. Prezentatoarea tv a mărturisit că nașterea și-a spus cuvântul asupra sănătății ei, în special asupra părului, care a încpeut să cadă tot mai mult.

„Viata plina a unei femei, cu multiple task-uri si roluri: sotie, mama, iubita, gospodina si lista poate continua… Uneori, avem atat de multe de facut, incat ne coplesesc grijile, panica si stresul, iar astea reprezinta un risc, mai ales pentru sanatatea noastra. In astfel de momente, prima consecinta pe care o observ in cazul meu, este caderea parului”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

 

Gina Pistol, probleme după naștere

Căderea părului nu este singura problemă cu care Gina Pistol se confruntă. Vedeta a mai observat o „modificare” pe care corpul ei a suferit-o în timpul sarcinii. Iubita lui Smiley a mai mărturisit că în timp ce era gravidă numeroase alunițe i-au apărut pe gât și a cerut sfatul internauților în legătură cu acest lucru.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, a mai spus Gina Pistol.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton