Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, din nou la filmări pentru „Chefi la cuțite”. Cine va sta cu micuța Josephine

Gina Pistol, din nou la filmări pentru „Chefi la cuțite”. Cine va sta cu micuța Josephine

de Cătălina Matei,

După ce a filmat edițiile speciale de 1 Decembrie ale emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol revine cu „normă întreagă” în echipa de la Antena 1. Gina Pistol a început azi filmările pentru următorul sezon, în timp ce fetița ei și a lui Smiley, Josephine, a rămas în grija bonei și a tăticului.

Deși s-a scris că Irina Fodor i-a luat locul în show-urile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, Gina Pistol rămâne prezentoarea emisiunilor. A lipsit doar în perioada în care a devenit mămică și a stat mai multe luni acasă, ca să-și crească fetița, pe micuța Josephine care va împlini 1 an pe 9 martie.

Între timp, Gina Pistol și Smiley au avut parte de prima lor vacanță în noua formulă, în Seychelles, și și-au încărcat bateriile pentru o nouă perioadă de filmări.

Astfel, invitat în emisiunea de ieri a lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Smiley a povestit despre fetița lui și a Ginei, dar și despre planurile partenerei sale de a reveni pe platourile de filmare. Întrebat de Măruță dacă Josephine le-a „cerut” un frățior sau o surioară, Smiley a răspuns: „Nu zice deocamdată. Sau o zice dar nu înțelegem noi!”.

„Poate vă faceți că nu înțelegeți”, a fost replica lui Măruță, iar prezentatorul de la „Românii au talent” a continuat: „Aaaaa… da. Cred că da. Uite, acum Gina se pregătește și ea de filmări. Începe filmările mâine. Avem un pic de treabă acum”.

Prin urmare, în perioada următoare, în timp ce Gina Pistol va fi la filmări, micuța Josephine va sta în timpul zilei cu bona și, dacă va fi cazul, și cu bunicile. „Stau și eu mai mult pe acasă pentru că nu vreau să fim plecați amândoi în același timp”, a mai spus Smiley.

„Chefi fără limite” intră deja pe post

În timp ce Gina Pistol a început filmările pentru un nou sezon de „Chefi la cuțite”, Antena 1 difuzează din 20 februarie „Chefi fără limite”, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. În momentul în care va începe emisiunea, vom afla și cine va face parte din echipele celor trei chefi.

Show-ul a fost filmat în Grecia, în toamna trecută, iar Irina Fodor este amfitrioana formatului și va avea alături și doi co-prezentatori, pe Chef Iosif Ștefănescu și pe Chef Marius Tudosiei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton