Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, despre lupta cu kilogramele în plus. „E o chestie pe care nu o poți controla”

Gina Pistol, despre lupta cu kilogramele în plus. „E o chestie pe care nu o poți controla”
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol s-a luptat cu kilogramele în plus după ce a născut. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a povestit că suferea atunci când se uita în oglindă și nu se mai recunoștea, dorindu-și să aibă din nou talia de odinioară. Ei bine, Gina Pistol a vorbit cu umor despre perioada respectivă și a mărturisit cum a reușit să scape de kilogramele în plus și să aibă din nou o siluetă de invidiat.

Cum a scăpat Gina Pistol de kilogramele în plus

Gina Pistol a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, unde a fost întrebată și despre dieta ei de după naștere. Iubita lui Smiley a vorbit cu umor despre perioada în care suferea din cauza kilogramelor în plus, acumulate în timpul nașterii. Acum, Gina Pistol are din nou o talie de invidiat.

Horia Brenciu: La ultima emisiune la care am fost cu tine, te-am luat de după talie.

Gina Pistol: Da, am avut talie. Am început să am talie pentru că am avut-o.

Horia Brenciu: Stai puțin. Tu ești acum viespea șefă.

Gina Pistol: Îți dai seama că după ce am născut, și am ajuns acasă, și au trecut… că ziceau „lasă, că după ce naști, lași jumătate din kilograme la spital”. Unde naiba, că se țineau după mine astea. M-au urmărit până acasă și le văd și în oglindă. Mă uitam în oglindă și zic: „Doamne, cine-i fata aia. Ce a făcut cu Gina?” și plângeam și făcea Andrei (n.r. Smiley): „Iubita mea, pentru mine ești cea mai frumosă femeie din lume” și mă uitam la el și zic: „Nu, că faci mișto de mine”.

A fost foarte greu să fac pace cu mine. Apoi, după ce am înțărcat-o pe fiica mea, n-am mai avut… atunci când o alăptam, mâncam animalic. E o chestie pe care nu o poți controla. Mâncam animalic. Era un animal în mine care voia să mănânce și după ce am înțărcat-o, cumva, nu știu cum… cred că am făcut și o pace cu mine. Am zis: „bă, trebuie să am grijă de coprul meu, să încerc să îi dau tot ce e mai bun și asta este. O să avem noi timp la un moment dat și energie să facem mișcare.” Și nici nu prea am mai avut timp să mănânc, recunosc.

irina-fodor-mesaj-inedit-pentru-gina-pistol-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„N-am mai avut timp să fac sport”

Întrebată dacă a făcut sport pentru a slăbi, Gina Pistol a mărturisit că n-a mai avut timp, în ciuda faptului că adoră să facă mișcare.

Horia Brenciu: Dar tu ai făcut ceva. Ai alergat…

Gina Pistol: Iubesc să fac sport. Am o antrenoare a mea… Băi, mi-a făcut fata aia un corp pe care nu l-am mai avut în viața mea. (…) Nici la 20 de ani nu stăteam în costum de baie cum stăteam la 30 și ceva. După care, n-am mai avut timp să fac sport, dar după ce am deveni mamă, n-am mai avut energie la cap, așa. De 3 – 4 ani n-am mai făcut sport.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton