Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, despre relația specială dintre ea și Cătălin Scărlătescu. „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”

Gina Pistol, despre relația specială dintre ea și Cătălin Scărlătescu. „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi”
10

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au o relație foarte specială de prietenie. Iubita lui Smiley a vorbit despre prietenia care o leagă de juratul de la „Chefi la cuțite”, emisiune pe care ea o prezintă la Antena 1. Gina Pistol a spus despre celebrul bucătar că îl vede ca pe un frate.

Gina Pistol, despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Gina Pistol a vorbit recent despre relația specială dintre ea și Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru revista VIVA!.

„Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete”, a declarat Gina Pistol, potrivit sursei menționate anterior.

gina-pistol-despre-relatia-cu-catalin-scarlatescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Gina Pistol a mai declarat că știe că se poate baza pe Cătălin Scărlătescu în orice moment al vieții ei.

„Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton