Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gina Pistol, fericită în postura de mamă: „Ne dorim să fim părinți buni”

Gina Pistol, fericită în postura de mamă: „Ne dorim să fim părinți buni”
7

de Redactia Tvmania

Acum două săptămâni, Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată, iar din acel moment viața ei a luat o cu totul altă turnură. Vedeta recunoaște că atât ea, cât și Smiley, își doresc să fie părinți buni pentru micuța Josephine Ana.

Vedeta „Chefi la cuțite” (Antena 1) a mărturisit, într-o postare pe Instagram, că vrea să fie o protejeze pe cea mică de orice rău. Iată mesajul împărtășit de Gina cu fanii ei de pe internet.

„Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi.

Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile. Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta. (…) Nu depinde doar de noi intreg desenul vietii ei, insa depinde de noi ce nuante folosim pe acest drum, iar noi le alegem inca de acum pe cele mai optimiste si mai vesele!”, a scris proaspăta mămică.

Smiley, un tătic dedicat!

Smiley a explicat, zilele trecută, că este foarte implicat în actitivățile legate de fiica sa și că își ajută partenera de viață în toate. Smiley se trezește alături de Gina Pistol peste noapte, ori de câte ori fiica lor are nevoie de ei: 

„Gina e cu alăptatul. Eu sunt schimbatul și omul de la gaze, mă ocup de scosul gazelor. La diversificare va fi buna masca la ceva’, a adăugat cântărețul râzând.

Pentru că este un tătic sigur pe el, acesta a mai precizat că nu este panicat să aibă grijă de fiica sa și nici să o țină în brațe. Singurul moment dificil pentru el fiind schimbatul scutecului:

„Nu am panică cu ținutul în brațe, mă panichez când îi schimb scutecul și ea plânge. E ca și cum mi-a pornit alarma la mașină și trebuie să o opresc repede. Așa și cu ea, dacă plânge trebuie să-i schimb repede scutecul. (…) Într-o singură seară am avut un episod mai agitat, dar funcționează foarte bine valsul. Mi-au zis niște prieteni că funcționează și a funcționat pentru scurt timp, dar am descoperit acum metoda cu white noise’, a mai spus Smiley.

Gina Pistol, fericită în postura de mamă: „Ne dorim să fim părinți buni”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton