Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica ei și a lui Smiley. Josephine a făcut primii pași

Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica ei și a lui Smiley. Josephine a făcut primii pași
9

de Roxana Mirea,

Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica ei și a lui Smiley. Smiley și Gina Pistol trec prin momente unice zi de zi alături de fiica lor, Josephine. Recent, prezentatoarea de la Antena 1 a publicat pe rețelele sociale un video adorabil cu micuța ei. Josephine a făcut primii ei pași, desigur, sprijinită fiind de Gina Pistol. Imaginile adorabile cu micuța Josephine, mai jos.

Gina Pistol, imagini adorabile cu fiica ei

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, iar de atunci fiica lor, Josephine, le înseninează fiecare zi. Fanii fericiților părinți așteaptă cu nerăbdare imagini cu cea mică, însă Gina Pistol și Smiley nu i-au dezvăluit chipul fetiței lor și nici nu au de gând să facă acest lucru prea curând. Chiar și așa, prezentatoarea TV și artistul mai publică imagini cu Josephine, spre încântarea urmăritorilor lor.

Recent, Gina Pistol a publicat pe Instagram un video adorabil, în care fiica ei și a lui Smiley stă în picioare și face pași micuți. Desigur, fetița nu poate să meargă de una singură, încă, așa că prezentatoarea TV este acolo pentru a o sprijini.

Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge» încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris Gina Pistol pe Instagram, în dreptul filmulețului cu fetița ei, în vârstă de 9 luni, potrivit click.ro.

Smiley: „Fetița noastră este perfectă”

De asemenea, și Smiley își ia rolul de tată în serios și reprezintă un adevărat sprijin pentru iubita lui, Gina Pistol. Artistul a dezvăluit că el și partenera sa se bucură că trăiesc această poveste frumoasă și că Josephine reprezintă o minune în viața lor.

Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley, la Pro TV.

Gina-Pistol-imagini-adorabile-cu-fiica-ei-si-a-lui-Smiley-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton