Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată acum, după ce a slăbit foarte mult

Gina Pistol, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată acum, după ce a slăbit foarte mult
10

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță în doi. Micuța Josephine a rămas în București, fiind prima dată când cele două vedete pleacă fără fiica lor. Ei bine, Gina Pistol s-a luptat cu kilogramele în plus după ce a născut, însă acum a revenit la formele de odinioară, iar dovada o reprezintă chiar ultima fotografie pe care a publicat-o. Iată cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a slăbit.

Cum arată acum Gina Pistol în costum de baie

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu un an, iar de atunci s-a luptat cu kilogramele în plus, dorindu-și să revină la formele de dinainte de a deveni mămică. Zis și făcut!

Iubita lui Smiley a avut grijă la alimentație și a făcut sport, așa că a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme și să își recapete silueta zveltă.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” se află într-o vacanță de vis cu iubitul ei. De data aceasta, cei doi au lăsat-o pe fiica lor Josephine acasă, în București. Cei doi îndrăgostiți se bucură de soare și mare, iar ultima imagine publicată de Gina i-a uimit pe fanii acesteia.

Gina Pistol a publicat o imagine cu ea în costum de baie. Fotografia repezintă dovada că iubita lui Smiley este într-o formă de zile mari.

Cum-arata-acum-Gina-Pistol-in-costum-de-baieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme

Gina Pistol s-a filmat în timp ce se cântărea și a publicat totul pe Instagram. Iubita lui Smiley are acum 57,7 kilograme, dar nu este mulțumită în totalitate de silueta ei. Ea vrea să mai slăbească în jur de patru kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-o dorește.

Vedeta a avut mare grijă la alimentație, a mâncat mai puțin, dar a mai luat și unele pastile recomandate de medicul ei.

Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, a spus Gina Pistol, pe InstaStory, potrivit libertatea.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton