Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, în lacrimi după ce a postat o poză cu chipul fiicei sale pe Instagram. „Regret amarnic”

Gina Pistol, în lacrimi după ce a postat o poză cu chipul fiicei sale pe Instagram. „Regret amarnic”
9

de Cătălina Matei,

Foarte discreți în ce privește imaginea fetiței lor, Smiley și Gina Pistol au evitat până acum să publice vreo fotografie explicită cu chipul micuței Josephine. Însă prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a făcut ieri o greșeală pe care o regretă din plin.

Pe contul său de Instagram, Gina Pistol a postat ieri câteva fotografii făcute în timpul unei plimbări prin pădure cu Smiley și fetița lor în vârstă de 2 ani. Până acum, vedeta TV nu le-a dezvăluit urmăritorilor săi chipul micuței, mai toate cadrele publicate fiind cu Josephine imortalizată din anumite unghiuri, fără a i se vedea fața complet. La fel a procedat și Smiley, pentru că cei doi nu vor să-și expună copilul în social media, chiar dacă unii fani cer cu insistență acest lucru.

Din greșeală însă, ieri, Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu chipul micuței Josephine, însă a realizat abia după ce a postat fotografia. În cadrul respectiv, cea mică este ținută pe umeri de Smiley. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a realizat abia mai târziu că a publicat, din greșeală, această fotografie și a șters-o. Prea târziu însă, pentru că poza a fost redistribuită imediat în mediul online, pe site-urile mondene.

Într-un clip pe InstaStory, Gina apare cu lacrimi în ochi și regretă enorm acest moment de neatenție.

Îmi dă fiică-mea întruna șervețele, pentru că de vreo 10 minute plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală, pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele.

Am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram. Apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului, pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații“, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre plecarea sa la Pro TV

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziune, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite” va fi ultimul prezentat de Gina Pistol.

În urma plecării Ginei din echipa Chefi la cuțite, multă lume a început să se gândească la faptul că prezentatoarea ar putea semna, în schimb, un contract cu postul Pro TV, acolo unde lucrează și iubitul ei.

Gina Pistol a negat însă că ar pleca la Pro TV. Vedeta spune că, o vreme, nu va apărea pe micul ecran. Prezentatoarea va reveni în televiziune când va simți că este momentul, dar acum vrea să se bucure de fiecare moment alături de Josephine.

Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

gina-pistol-primele-declaratii-despre-plecarea-la-pro-tv.-cand-revine-pe-micile-ecrane-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton